DIY: Grimme Overhead lys armatur løsninger

February 27

En ting du ikke kan uden leve er elektrisk belysning. En ting du ikke skal tolerere er en grim loft-monteret lys armatur. Kort for at erstatte enheden helt, der er mange måder at give en grim armatur en ansigtsløftning. De fleste er ganske billigt, let at installere og kan skabe et helt nyt look til dit lampen.

Pærer

Armaturet er udstyret med almindelige matteret glas pærer, overveje at udskifte dem. Bytte dem for klart glas pærer i stedet. Klart glas udsender mere brugbart lys og kan tillade dig at sænke den pære effekt, skære din elpriser lidt mens ikke aftagende din evne til at se. Hvis loftlampe hænger over et spisebord, installere pærer med bøjet tips, tekstureret eller facetteret glas eller nogle, der flimrer og efterligne flamme fra et stearinlys.

Hvis din grimme Armaturet er installeret i en entre loft, skal du erstatte de eksisterende pærer med pastel farvede pærer, der producerer en blød pink, blå, gul eller grøn tonet lys. Pærer af denne type kan hjælpe med at accent en bestemt farve i din tapet eller andre møbler.

Kæde trækker og Charms

Hvis din loftlampe er udstyret med en pull kæde, erstatte eller opgradere den med en nyere og mere skinnende. Kæderne fås i sølv, guld eller bronze farver, som du kan nemt trim til længde ved hjælp af et sæt af bidetang. Hvis din kæde er almindeligt eller sløvet fra slid, tilføje en pull kæde med en fancy charme. På et stativ i et barns værelse, installere en miniature baseball eller prinsesse charme. For en lys i stuen, kunne en Kina, klart glas eller tonet acryl charme fylde regningen. I et kontor, brug en poleret messing eller tin kæde eller charme. Mange hjem forbedring og belysning butikker bære et bredt udvalg af pull kæder og charme.

Nye glas

Hvis din loftlampe er en lysekrone, erstatte de enkelte glas nuancer med dem af en ny farve eller tekstur. Hvis det er udstyret med hængende facetteret krystal prismer, installere en ny design--måske, dem lavet af farvet glas eller en anden form. Hvis det er en flush-monteret rundt loftslampe installeret i køkkenet, kan en ny glas dækning pynte en ellers træt udseende armatur. For et vedhæng stil hængende lys, skal du tilføje en ny glasskærm i en iøjnefaldende farve som kobolt blå. I betragtning af tusindvis af belysning tilbehør på markedet, er dine valg næsten ubegrænsede.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com