DIY H formet træ står for genanvendelse plastbeholdere

December 26

DIY H formet træ står for genanvendelse plastbeholdere

H-formet står for plastoparbejdningsoperationen indehavere bruges til at gemme to genvindingskurve. Disse typer af stativer kan gøres nemt ud af krydsfiner med moderat tømrerarbejde erfaring. Med et par stykker af krydsfiner og et par standard værktøjer, kan en H-formet stativ bygget og holdt sammen uden brug af skruer eller lim. Brikker af krydsfiner kan skæres til at passe sammen som et puslespil. Denne type af holdning vil arbejde stor for to 4-gallon genvindingskurve, men bør ikke anvendes til større genstande.

Instruktioner

•Lay 20-tommer krydsfiner fladt og vandret. Finde 10-tommer midten langs den øverste kant, 20-tommer og tegne en streg på denne måling. Brug din målebånd og pladsen til at tegne en 7 ½-tommer linje fra kanten og ¼-tommer til højre for dash. Tegne en anden 7 ½-tommer linje ¼-tommer til venstre for dash. Linjerne bør være vinkelret på 20-tommer kant og ½ tomme fra hinanden. Gentag denne proces på de andre 20-tommer krydsfiner.

•Draw en linje til at forbinde enderne af de 7 ½-tommer linjer på hver 20-tommer plader af krydsfiner. Bor en 1/2-inch hul 1/4-inch i midten af disse linjer. Skær langs 7 ½-tommer linjer med din bordrundsav, indtil du når ½-tommer-huller. Du skal have en 1/2-tommer træ slot strækker sig mod 7 ½-tommer midten af hver 20-tommer plader af krydsfiner.

•Lay din 14-tommer krydsfiner flad og lodret. Tegne to par af 7 ½-tommer-linjer, der er vinkelret på den øverste 14-tommer kant i krydsfiner. Der bør være et par linjer langs hver 15-tommer kant med hvert par 1 tommer væk fra hver 15-tommer kanten. Tegne en streg i slutningen af hvert par linjer til at forbinde dem og bore en ¼-tomme hul, ligesom du gjorde i de forrige trin. Snit langs disse linjer med dit bord så lige som du gjorde i de foregående trin, så du har to ½-tommer-dækkende riller på dette ark af krydsfiner.

•Anbring den 20-tommer krydsfiner stykker på deres 15-tommer kanter, så de er parallelle og 13 inches fra hinanden. 7 ½-tommer riller skal justeres. Matche riller på 14-tommer krydsfiner med de andre to riller og skub tre plader af krydsfiner sammen.

•Sæt genvindingskurve i de to rum forudsat.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbriller, når du bruger el-værktøj.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com