DIY: Hælde en Garage gulv

September 19

Intet gør en garage gulv mere anvendelige end den glatte overflade af beton. Hvis du ved hvordan man hælde beton i store partier og arbejde det ned, kan det være en gør det selv projekt, du ønsker at tackle. Med alle overfladen teksturer og farver til at afslutte projektet, kan du endda opgradere din konkrete garage gulv til en præmie niveau.

Vurdere din Garage gulv behov

Brug et målebånd til at bestemme længden og bredden af det rum, hvor du planlægger at hælde beton. Vurdere, hvilke typer af køretøjer, du planlægger at parkere på dette konkrete garage gulv. Hæld beton tykkere, hvis du planlægger at park tunge køretøjer på den.

Afgøre, om du har brug for footings til din konkrete garage gulv eller om du bare skal hælde en flad plade. Footings kan være monolitisk pour, der hælder footings og slab på samme tid eller det kan være en todelt proces med footings i én pour og hærde i en anden (Se Reference 1).

Check for bygningsreglementer i dit lokalområde til at bestemme, hvad du har brug for og følge retningslinjer for at få din byggetilladelse.

Bestil beton til din konkrete Garage gulv

Kontakt den konkrete leverandør, du vil bruge (Se Reference 2). Giv ham dine målinger, herunder længde, bredde og dybde til at bestemme, hvor mange cubic yards til orden. Hvis du er hælde footings, give dimensionerne. Hvis du laver en todelt fod, Tillad flere dage for sidefoden til at helbrede. Footings skal gå under den fryse linje i dit område.

Give nogle ekstra beton for at hælde. Vide, hvor du kan dumpe nogen ekstra beton på dagen af pour.

Køb dine leverancer

Bestil armeringsjern eller andre styrkelse materialer til din konkrete garage gulv. Også bestille små grus eller sand til at bruge som base under den konkrete garage gulv. Tømmer er nødvendig for at opbygge formsene for sal.

Vælg trowels, flåd og efterbehandling kost skal du udfylde den konkrete pour. Hvis cement mixer ikke har let adgang til webstedet, skal du muligvis en trillebør flytte beton.

Oprette formularer og Forbered basen

Brug 2 x 4 tømmer til bygge rammen for din betongulv. Opbygge disse former til det niveau, hvor du ønsker det færdige gulv (Se Reference 3). Konstruere former for din footings efter du grave en grøft til den passende dybde. Måle alle områder for at sikre de er den rigtige størrelse. Også Sørg for hjørner firkantede.

Tilføje en base af små grus eller sand nedenunder garage gulv. Foretage justeringer i dybden nødvendigt at niveau denne base.

Angiv armeringsjern på plads. Binde det sammen.

Hæld beton

Vælg et køligt og overskyet dag hvis det er muligt at hælde beton. Køre beton inde i formularerne i området garage. Bruge en 2 x 4 som en smøre for at arbejde beton i alle hjørner. Næste, bruge en float til at trykke på samlet ind i betonen til at få en glattere overflade. Som betonen sætter op, brug trowels til at skære i ekspansionsled. Som et sidste skridt, brug den texturering kost for at "rough" overfladen af garage gulv så det er ikke så glat når det er fugtigt.

Tillad betonen til at helbrede efter din leverandørens anvisninger, før du gå på det eller køre en bil på det. Fjern formularerne og tilføje adgang fra en indkørsel.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com