DIY hængende døre

September 4

DIY hængende døre

Hængende dine egne døre kan spare dig så meget som halvdelen af udgifterne til installation af en ny dør. For at holde processen som komplikation-fri som muligt, især hvis dette er din første gang, start med en pre hang dør enhed. De komme allerede fastgjort til rammen jamb med hængsler og plads til en knop. Når du bestiller døre du skal ved bredden af din ru åbning og hånd, eller retning hængslerne swing, af hver dør til at sikre korrekt installation.

Instruktioner

•Strømforbrug i standby du pre hængt døren enhed i midten af uslebne åbning i væggen. Støt det af wedging shims ovenfor jamb-headeren mellem sidehovedet og væg ramme. Køre et søm op gennem hovedet og shims ind i rammen til at holde døren oprejst.

•Level hængsel-side jamb med en indramning niveau langs dens forreste kant. Juster det nederste hjørne af jamb i eller ud for at centrere boble i det niveau indikator. Tilføje shims bag hængselsiden jamb på det nederste hjørne, øverste hjørne og i midten. Drive søm gennem jamb shims i hver placering.

•Gentag nivellering proceduren på knop-side jamb. Tilføje shims på de øverste og nederste hjørner og lige under hullet til knop angriber og søm knop-side jamb på rammen til at fastgøre den.

•Installer knop angriber gennem hullet i dørens kant. Fastgør med de to medfølgende skruer ind i kanten af døren. Brug en Akku boremaskine til at drive dem i.

•Isæt to halvdele af knop forsamlingen gennem hullerne i knop angriberen. Juster skruehullerne og tråd de to montageskruer på væggen via huller i den knop base plade på indersiden af døren. Spænd dem med en skruetrækker.

•Center angriber plade i hak på knop-side jamb og fastgør med de to skruer, forudsat.

•Klippe døren beklædning til hver side af dørkarmen. Skåret to lodrette stykker at nå fra gulvet til ¼-tomme over den nederste kant af overskriften jamb. Skære 45-graders spidser i den øverste ende af hvert stykke, en højre og en venstre for hvert ansigt af dørkarmen.

•Align beklædning med jamb på hver side, ¼-tomme ud inde fra kanten af jamb. Nail kabinettet på plads med en finish negle hver 12 til 16 inches. Gentag dette med højre og venstre lodret på hver side af rammen.

•Klippe døren beklædning til at passe vandret mellem de uden for øverste hjørner af den lodrette beklædning på hver side af døren. Skære en 45-graders gering på både spidser, en højre og en venstre. Søm den vandrette beklædning mellem brancher med spidser passer stramt mellem de øverste hjørner af de lodrette stykker.

•Fyld søm huller med malerens caulk for malet træ arbejde eller træ fyldstof til farves. Sand fyldstof eller caulk glat og maling eller pletten kabinettet til at matche den eksisterende træværk i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com