DIY hængende kroneformen

December 26

DIY hængende kroneformen

Mange gør det selv-entusiaster tackle crown molding projekter, fordi betale nogen til at installere det kan være dyrt. Vedhæfter kroneformen er temmelig ligetil, er skære det en anden historie. Men når du lærer at korrekt skåret kroneformen, resten af installationsprocessen er en brise. Dette skyldes, at en korrekt skåret stykke kroneformen bør nemt passer på plads på væggen hvor det så kan blive naglet på plads.

Instruktioner

•Measure på væggen, hvor du vil blive hængende kroneformen med et målebånd. Overføre disse målinger til et stykke af støbning.

•Anbring kroneformen på en miter så. Cutting er den vanskeligste del af processen, så kan du praksis indstilling kantlisten på plads og afskære et par skrot stykker. Placere støbning hovedet på saven så toppen af støbning hviler mod bordet af saven og bunden af støbning hviler mod så hegnet. Støbning vil se ud som det gør når installeret på væggen, kun op og ned.

•Klippe kroneformen til at passe omkring en ekstern hjørne på væggen. Placer støbning i position på saven. Saven til en 45-graders vinkel, og skære molding til størrelse. Gentag med anden siden af hjørnet ved at indstille saven på en modsatte 45 graders vinkel.

•Klippe kroneformen til at passe inde i hjørnerne på væggen. Placer støbning i position på saven. Sæt gering så til 45 grader og skære den første side af indvendigt hjørne. Cut anden siden af indvendigt hjørne med en 45-graders vinkel. Hvis støbning joint ikke gør en perfekt pasform, skal du bruge en blyant til at markere bagkant af en af de afskårne ender. Hold en coping sav på en 5-graders vinkel og skære væk den del bag kroneformen, efter tegnet. Denne side af indersiden hjørnet bør derefter passer til profilen af anden siden af hjørnet.

•Hav en ven hjælpe dig med at holde kroneformen på plads på væggen og installere støbning af sømning det på plads med en sømpistol. Søm støbning hver seks inches. Gentag med alle stykker af crown molding.

•Caulk afstanden mellem støbning og væg eller loft, hvis det er nødvendigt. Sprede en perle af caulk langs pladsen og glat det med din finger. Tillad at tørre natten over og færdig med støbning som ønsket.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com