DIY: Hængende plantageejer

September 10

En hængende plantageejer kan tjene som et dekorativt stykke samt en måde at dyrke planter, hvis du ikke har en udendørs have. Selvom hængende plante er tilgængelige på din lokale hardware butik og haven forsyning forhandler, kan at gøre dine egne planter du tilpasse det passer til dine specifikke behov. Det kan også give dig mulighed for at bruge elementer, der ellers ville ende i din papirkurven bin.

Materialer

Der er mange muligheder for materialer, som du måske allerede har i dit hjem. Spande, mælk kander, to-liters flasker og strimler af flettet klud eller sejlgarn er billig og let at opnå. Næsten alle letvægts beholder, der kan blive ændret for at give ordentlig dræning kan holde jorden hvor du kan dyrke noget.

For eksempel, kan en genanvendt to-liters flaske blive omdannet til en hængende plantageejer hvis du punch et par huller i det for dræning, dekorere det med farvede gaffatape og bruger en hulning eller en skruetrækker til at punch huller til at indsætte sejlgarn til at hænge det. Hvis du vil bruge en lille spand, kunne du gøre hængende stropper af sammensnoning tre strimler af stof sammen, indpakning dem rundt i bunden af spanden og binde dem sammen i toppen. Det er endda muligt at dyrke planter på hovedet; Indsæt baby plante ind i munden på en to-liters flaske, der er bunden skæres, så du kan vand det.

Hvad at vokse

Mælk kander, to-liters flasker og spande kan bruges til dyrkning af tomater. Urter som koriander, basilikum, timian og rosmarin kan også dyrkes i en hængende plantageejer. Disse planter skal hænges på en veranda eller dæk, hvor de får en masse af solen. Hvis de vil blive hængt, hvor insekter eller fugle kan komme til dem, kan du overveje at tilføje en løs nylon mesh til dine planter design til at give en barriere.

Konstruktion Tips

Hvis du er usikker på hvordan man kan konstruere din hængende plantageejer, en række planer og forslag er tilgængelige online. Også, er du velkommen til at bruge din kreativitet. Du kan oprette en slags funktionelle kunstværker bare ved at plante ud af objekter du finde rundt i huset – for eksempel en temmelig tin box.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com