DIY hængslede Closet døre

December 11

DIY hængslede Closet døre

Opbygning af dit eget skab døre er en fantastisk måde at foretage en ændring fra en nedslidte gamle dør til en ny, attraktiv dør. Du kan bygge denne dør så de passer enhver størrelse af skabet, ved hjælp af krydsfiner som materiale. Du vedhæfte to lag af 3/4-tommer krydsfiner sammen for at gøre det korrekt tykkelse for en dør. De værktøjer, du har brug for projektet er grundlæggende og mens erfaring er nyttigt for en problemfri installation, det er ikke nødvendigt at fuldføre projektet.

Instruktioner

•Indstil to 3/4-by-30-by-80-inch krydsfiner arkene oven på hinanden. Måle dørkarmen af skabet. Markere døren ramme målinger på de to krydsfiner plader. Justere størrelsen af krydsfiner plader baseret på størrelsen af dørkarmen, resizing dem ved at skære langs mærkerne med en sav.

•Drill 1 1/4-tommer træ skruer ind i krydsfiner plader, afstand træskruer hver 12 inches i et gitter på tværs af krydsfiner plader. Dette er, hvad der vil holde de to plader af krydsfiner knyttet til hinanden.

•Hold krydsfiner op til dørkarmen. Placer to hængsler mellem døren og og ramme, således at hængslerne er ene fod fra toppen og bunden af døren. Markere huller i hængsler mod døren og rammen. Bore ud hvert hul og vedhæfte hængslerne til døren og rammen med 1 1/4-inch træskruer.

•Drill et 7/8-inch hul, eller større, hvis det er nødvendigt, for dørhåndtag på den modsatte kant af døren fra hængslerne, om halvvejs op døren. Bore ud et andet hul gennem kanten af døren med 7/8-tommer bore bit og i det tidligere hul. Bruge større borehoveder hvis nødvendigt, afhængigt af størrelsen dørhåndtag til disse to dørhåndtag huller. Indsæt den første del af et dørhåndtag i dør hullet, og vedhæfte den anden del af dørhåndtag i den første del.

•Anbring frontpladen af låsen på pladsen på dørkarmen hvor låsen slår rammen. Markere huller i frontpladen, herunder de vigtigste hul. Fjerne frontpladen og bore ud hvert hul markeret tidligere. Tillægge rammen med 1 1/4-inch træskruer frontpladen.

Tips & advarsler

  • Anvende maling eller pletten til den nye dør, som ønskede at matche værelse dekoration, efterbehandling program med mindst tre frakker af fugemassen at beskytte døren fra den daglige skader og snavs.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com