DIY hårdttræ gulv Finish

May 22

DIY hårdttræ gulv Finish

At have et trægulv er en gave til ethvert rum. Den økologiske kvalitet af et trægulv bringer et element af udendørs i, at give dit værelse en strejf af natur. Den naturlige nuance af en træ gulv tilføjer subtilt et strejf af farve til rummet og en varm glød. Men, pleje af trægulve korrekt er afgørende for at holde dem ser godt ud for kommende år. Et væsentligt aspekt af denne proces er at skabe en passende finish til gulve til både fremvise deres glans og beskytte dem.

Instruktioner

•Tag skoene så sålerne ikke forlade scuff mærker på gulvet og vakuum gulvet omhyggeligt, at fjerne alle støvpartikler. Åbne døre og vinduer til rummet for at holde det godt ventileret.

•Fyld en spray flaske med isopropylalkohol og spray gulvet let. Tørre op alkohol med rene papirservietter. Hver gang du tørre op alkohol, brug en frisk side af et stykke køkkenrulle. På denne måde du ikke omfordele støv på gulvet. Tillad gulv til luft tørre.

•Pour dit urethan gulv finish i en plastic gryde. Dyp en 4-tommer nylon pensel i gryden og anvende på gulvet, start i det fjerneste hjørne, der dækker hele gulvet langsomt og metodisk med din pensel. Lad det tørre i 12 timer.

•Lightly sand hele overfladen af gulvet med en elektrisk sander og et ark af 150-sandkorn sandpapir. Køre en støvsuger over overfladen af gulvet og anvende en anden frakke af urethan gulv finish. Tillad det 12 timer for at tørre.

•Sand hele gulvet igen med 150-sandkorn sandpapir i din elektriske sander. Vakuum op støv fra slibning og anvende et sidste lag af urethan gulv finish, giver det en fuld 12 timer at tørre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com