DIY harpiks bordplader

April 27

DIY harpiks bordplader

Harpiks tabel toppe gøre god viser billeder, smykker eller avisudklip. For at gøre en gør det selv-harpiks tabel top, lim eller placere objekter i et mønster på en krydsfiner eller MDF bordplade, derefter hælde en polyester harpiks for at forsegle objekterne og oprette en hård overflade. MDF er Medium Density Fiberboard, som er lavet af komprimeret træfibre. Det har en glat overflade og er ofte brugt i møbelkunst. Harpiks Bordpladerne findes ofte i restauranter og barer på grund af deres holdbarhed. Brug din fantasi til at oprette interessante varer og designs hen til indkapsle i bordpladen.

Instruktioner

•Klippe træ trim eller polyethylen strips til også for at gælde side af tabellen med en barriere for harpiks. Bruge polyethylen strips, hvis harpiks udsættes på siden af bordet efter hærdning.

•Applicer træ lim ned på længden af banerne, og derefter knytte dem til bordplade med en sømpistol.

•Drej tabellen over og køre en lim pistol over alle sømmene.

•Paint boksen med sort maling og sæt det til side til tørre.

•Drej tabellen højre side op og placere et niveau på det for at sikre det er flad.

•Dæk hele træets overflade med en frakke af decoupage indsætte ved hjælp af en skum pensel. Anvende decoupage pasta til bagsiden af alle billeder og afklippet og placere dem på bordpladen. Dække toppe af de billeder og afklippet med decoupage pasta. Placere alle de andre elementer på bordpladen, og arrangere dem til at passe til dit design. Tillad decoupage pasta tørre indtil det bliver klart. Det skal være tør at røre.

•Indstil hvor meget harpiks, du har brug for dit projekt. For at beregne hvor meget harpiks skal du, måle toppen og én side i inches, så formere disse to dimensioner sammen. For eksempel, hvis en bordplade måler 30 af 30 tommer, dækker så det 900 kvadrat inches (30 x 30 = 900). Næste, multiplicere det samlede areal af den tykkelse du vil bruge til tabellen. Hvis bordpladen vil være en halv tomme tyk, formere 0,5 ved 900 lige et volumen på 450 cubic inches. En gallon af harpiks er lig med 231 cubic inches. Divider din cubic-tommer måling af 231 cubic inches til at beregne hvor meget harpiks, du har brug for. Du skulle købe 2 gallon af harpiks for dette projekt (450 / 231 = 1,95 gallon).

•Mix din harpiks og hærdning katalysator med opsigt stick ind i en lille spand, ifølge producentens anvisninger. Bland en halv-gallon for den første pour. Dette projekt vil kræve fire lag af harpiks, hver enkelt blandet og hældes separat.

•Pour det første lag af harpiks over bordpladen, og væsken til selv-niveau. Brug en røre pind til at skubbe det ind i hjørnerne af det ikke flyde måde af sig selv. Dække bordplade med den sorte boks, og Ionbytteren henstår til gel i en time.

•Mix andet parti af harpiks ifølge producentens anvisninger. Typisk mindre katalysator er nødvendig i denne og efterfølgende partier på grund af den varme, der genereres fra først hæld. Hæld harpiks over bordpladen. Dække bordplade med boksen, og Ionbytteren henstår til gel i en time.

•Mix den tredje parti af harpiks ifølge producentens anvisninger. Hæld harpiks over bordpladen. Dække harpiks med den sorte boks og lad det hærde helt i et varmt og godt ventileret rum i to til tre dage. Ikke teste harpiks med en fingerspids til at kontrollere, hvis det er hærdet; bruge en røre pind i en inconspicuous placering som en fjerneste hjørne.

•Mix en fjerde parti af harpiks ifølge producentens anvisninger. Hæld harpiks over bordpladen, og sprede det med en røre pind, da dette frem pour vil ikke selv-niveau. Dække de våde harpiks med Mylar lagen til at give det en glas-glat finish. Dække harpiks med den sorte boks, og lad det hærde i en varm, velventileret sted for to til tre dage.

•Tag polyethylen strips hvis du sider af harpiks udsættes. Runde sider med lidt runde-over router. Buff sider for at gøre harpiks skinne. Hvis du brugte træ trim, maling eller pletten trim til din ønskede finish.

Tips & advarsler

  • Den sorte boks vil hjælpe med at holde varmen i området til hearden harpiks.
  • Udfør alle trin i et godt ventileret område.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com