DIY: Hjørne underholdning enhed

October 28

Et hjørne underholdning enhed er en lagerenhed, der er designet til at passe ind i hjørner mens du holder alt standard underholdning udstyr, såsom et tv, DVD-afspiller, Blu-Ray-afspiller og spillekonsoller. Et hjørne underholdning enhed kan også give dig et klart overblik over tv, uanset hvor i værelset du kan sidde. Hjemmelavet brugerdefineret hjørne underholdning enheder kan udformes der passer til ethvert rum, plads eller indretning, som de kan gøres personlig, så den passer til dine særlige behov.

Instruktioner

•Sæt målebåndet langs en af væggene i det hjørne, hvor enheden vil blive bygget. Bestemme, hvor bred enheden vil være på begge hjørne vægge. Skrive begge målinger ned, hvis de er forskellige.

•Sæt målebåndet langs væggen i en lodret mode. Bestemme, hvor høj bliver medieanlæg. Dette afhænger ofte af spillere, konsoller eller andre enheder, du ønsker at have i dit medieanlæg. Husk på at hylderne kan tilføjes, så denne måling er kollektiv måling af enheden. TV vil blive placeret på toppen af enheden, så omfatter ikke dens dimensioner i målingerne. Tilføj 1/2 tommer til længden på den ene side-stykker.

•Sæt krydsfiner ned på en flad overflade. Bruge de indsamlede målinger i trin 1 sammen med de beregninger, du foretog i trin 2 til at tegne de stykker, du har brug for medieanlæg hjørne med en blyant. Tegn to side stykkerne for den enhed, som skal måle den samlede højde af længder bestemmes på væggene i trin 1.

•Draw top, bund og hylder til hjørne underholdning enhed. Alle brikkerne skal være identisk i størrelse og målinger og bør danne en trekant. Bruge to væg mål til at skabe en L-form med en vinkelmåler og forbinde de resterende ender som ønsket. Dette kunne være en lige linje eller en halvmåne, afhængigt af dine præferencer. Antallet af hylderne vil afhænge af din personlige behov.

•Klippe alle brikkerne ud ved hjælp af saven. Tag en af side-stykkerne og skær en halv måne ud nær bunden. Dette er så ledninger kan knyttes til afsætningsmulighederne. Sandpapir alle flader og kanter glatte til at fjerne enhver potentiel splinter.

•Opret en 90-graders vinkel med to side-stykker. Den brik, der måler 1/2-inch længere bør dække afslutningen af de andre side-stykke. Fastgør de to ved hjælp af en hammer og søm.

•Sæt det nederste stykke af enhedens hjørne ved foring det nederste stykke op til side stykke struktur du bare samles. Det nederste stykke bør glide ind mellem side-stykker, så neglene vil gå igennem side stykkerne til at sikre det nederste stykke.

•Gentag trin 7 med hylder og det øverste stykke. Alle brikkerne skal fastgøres med hammer og søm gennem side-stykker. Når enheden er samlet, maling eller pletten kabinettet. Når målstregen er tørt, sted DVD spilleren og gaming konsoller i enhedens hjørne og trække ledningerne gennem half-moon hul. Placer fjernsynet på toppen og nyde din nye hjørne underholdning enhed.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com