DIY Home Decor håndværk

February 10

DIY Home Decor håndværk

Der er tusindvis af forskellige håndværk projekter du kan gøre for at give dit hjem en hurtig og nem ansigtsløftning. Accent gardinerne, tilføje farve til sofaen eller forvandle et rodet skrivebord til et smukt organiseret område. Oprettelse af emner dig selv ikke kun sikrer, at du får præcis, hvad du har brug for, men det også normalt koster mindre at købe materialer og gøre arbejdet, end det ville gøre for at købe en lignende vare i en butik.

Knappen pyntepuder

En pose med forkerte knapper og almindelig pyntepuder er alt du behøver for at skabe stilfulde accent stykker til en couch, stol eller seng. Køb eller Opret en lille firkantet kaste pude og udvælge interessant knapper. Bruge stof lim til at sikre hver knap til pude eller en nål og robust tråd til at sy knappen på puden. Oprette en hjerte form på forsiden af en rund pude med assorterede røde knapper for en sød kig. Lim sorte knapper rundt i kanten af et kvadrat pude for en skarp udseende.

Simpel baldakin

Tilføje nogle gammeldags charme til et soveværelse med en enkel DIY baldakin. Male et stort broderi hoop hvid og lad tørre. Skære en 3-fod lange stykke af hvide bånd og sløjfe det over hoop, således at enderne er selv. Bind bånd-enderne sammen i en stram knude. Gentag processen på den modsatte side af rammen. Binde det første og andet bånd sammen i en stram bue.

Drapere tyl eller netting over den ydre hoop, således at siderne hænge ned. Skub den "indre" hoop over tyl til at sikre det mellem ydre og indre ringene. Skrue en hængende pot krog i loftet over sengen pude-området. Loop stævnen over krogen, således at hoop hænger ned med cirklen parallel til loftet. Placér stoffet, så det falder på enten side af sengen og trim efter behov.

Båndet gardiner

Disse let båndet gardiner hjælp obskure en grim Se og bringe en finurlig charme til rummet. Udskårne stykker af båndet lidt mere end dobbelt så lang som højden af dit vindue. Binde et bånd omkring stang som et slips med enderne hængende ned jævnt. Gentag processen med hvert bånd, indtil hele stangen er dækket og dinglende bånd skabe en flagrende gardin over vinduet.

Indrettede containere

Forberede en levering af skrot papir og stof til at forvandle metaller dåser til dekorative opbevaringsbeholdere. Ren kan og fjern alle skarpe kanter fra randen. Skær et stykke tapet, indpakningspapir eller stof til at passe omkring kan. Spray kan med lim og glat papir eller stof omkring metal. Lad tørre. Accent den grundlæggende dekoration af limning bånd trim omkring toppen og/eller bunden af dåsen. Bruge de dekorerede dåser som blyant, blande køkkenredskaber eller ekstra ændring indehavere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com