DIY Human have muldvarp fjernelse

March 7

Den lille muldvarp foranstaltninger kun 6 inches længe men kan grave sig ned gennem jorden med en sats på 18 fod i timen på udkig efter et måltid af regnorme, larver og insekter. Muldvarpe oprette omfattende systemer af tunneler med pagaj-formede fødder, at præstere en grave 32 gange deres egen vægt. Gravende deres måde på tværs af græsplæner og golfbaner, skabe muldvarpe betydelige tingskade. Ohio State University udvidelse anbefaler Human fjernelse af modermærker ved hjælp af fælder specielt lavet til dette formål.

Instruktioner

•Vælg en af de tre humane muldvarp fælder anbefalet af udvidelse agenter. Alle tre fælder ansætte identiske foråret mekanismer. Saks-kæbe fælden virker ved at lukke omkring muldvarp i en skruestik-lignende greb. Den nemmeste fælde for begyndere til at bruge, harpun fælde, hvor muldvarpen med pigge udløst af vægten af muldvarpen. Choker loop fælde udsender en løkke, der strammer omkring muldvarpen. Alle fælderne, udløses, dræbe muldvarpen straks.

•Locate aktiv muldvarp tunneler tæt på overfladen af jorden. Vigtigste tunneller kører normalt langs hegnet rækker, opbygning af fundamenter eller skovklædt omkredsen af en græsplæne. Grave ind i tunnelen, og Indsæt fælden. Indstille foråret, så det vil rejse let, når det kommer i kontakt med muldvarpen. Omhyggeligt frigive sikkerheden. Erstatte jord løst over fælden. Vælte en plastik spand og sted på toppen af trap til at beskytte børn og kæledyr fra skade. Angive tre til fem fælder per hektar.

•Kontrollér fælder flere gange om dagen for at se, hvis nogen modermærker er blevet fanget. Modermærker kan ændre deres placering eller ændre deres rejsevaner, hvis jorden er forstyrret for meget samtidigt med at nedgang fælden. Forkert indstilling foråret kan resultere i manglende at fange en muldvarp. Hvis ikke vellykket i 48 timer, flytte fælderne til en ny placering og reset.

•Trapping live muldvarpen til udgivelse kan appellere til dem, der protesterer mod dræbe dyrene. Fælde live muldvarpe ved at tvinge dem til overfladen med en strøm af vand rettet ind i deres tunnel. Én gang på jorden, fange muldvarpen og udledning i et skovklædt eller skvattet felt fra beboede områder. Hvis udgivet i nærheden, kan modermærker oprette nye kolonier og vende tilbage. Efter fjernelse af modermærker, ødelægge tunneler og fyld dem at modvirke de lille burrowers fra kommer tilbage.

Tips & advarsler

  • Ikke over vandet plænen, fordi det tiltrækker hvide larver, en favorit muldvarp mad.
  • Afskrække muldvarpe ved at behandle græsplæne med gift til at fjerne hvide larver.
  • Uprøvede hjem retsmidler til at kontrollere modermærker, som glasskår, møl bolde eller Ferment er ineffektive. Brug af eksplosivstoffer eller gift kemikalier at befri ejendom af modermærker kan være ulovligt og kan skade miljøet.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com