DIY Human Mouse fælder

November 11

DIY Human Mouse fælder

Hvis du ønsker at slippe af mus, men ikke ønsker at bruge inhumane fælder eller rodet giftstoffer, lave din egen Human mus fælder, med materialer du sandsynligvis have omkring huset. En human mouse trap simpelthen fanger mus og placerer dem i en bedrift beholder, så du kan tage dem til en anden placering og sætte dem fri. Få nogle velsmagende lokkemad og gøre dine egne humane fælder.

Flaske Trap

En flaske fælde er en god måde at fange musen og slip den igen uden at skulle røre ved den, ideel for dem, der er lidt sarte. Skåret toppen af en 2-liters flaske, så at du laver en åbning stor nok til en mus til at komme igennem. Placer agn i bunden af flasken, og lægge bottle på kanten af en counter, stol eller stak bøger. Vægt flasken på den forreste ende hviler på den høje overflade ved at tape mønter eller nogle andre vægt, således at det lige netop holder flasken på plads. Placer en boks under flasken. Når musen går ind til lokkemaden, det vil forstyrre balancen og flasken vil vælte i den boks, hvor du kan tage det til at frigive den.

Balance Trap

En balancering fælde ved hjælp af en røre pind og en buffet pan er effektiv, især når de sættes på en flad overflade, som et betongulv i en kælder. Bare smøre nogle jordnøddesmør på enden af et træ maling røre pind eller lignende flad træpind. Placer denne ende af pinden på gulvet, og brug derefter anden enden til at afbalancere den ene side af den buffet pan i luften. Det ser usikker, fordi det er. Målet er for musen til at komme sammen, begynde at tygge på enden med jordnøddesmør og banke anden enden sin plads, at bringe ned buffet pan til at oprette en diffusering. Du simpelthen nødt til at øse musen ind i en spand og slip tilbage i naturen.

Papirkurven kan fælde

Dette er en anden god mulighed, hvis du håber at aldrig røre micet under diffusering proces. For denne metode, skal du bruge en tom skraldespand og nogle avis. Sikre avisen stramt over udmundingen af papirkurven kan, så det ser stram og forseglet. Med en kniv, skæres et meget lille "X" omkring 2 inches af 2 inches i det nøjagtige centrum af avisen. DUP en lille smule af jordnøddesmør, eller en anden agn på hjørner af figuren "X". Når musen går efter agn, vil det falde gennem "X" i skraldespand, hvor det vil forblive, indtil du kan frigive det.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com