DIY hus Wrap

September 23

Før house wrap, de fleste bygherrer pakket deres byggeprojekter i filt papir og derefter dækket over følte papiret med hus sidespor. Problemet med filt papir er, at det fælder fugt inde i væggene i et hjem, at gøre væggene rådne. House wrap giver dit hjems udvendige vægge at ånde, samtidig beskytte dem mod vandindtrængning. Du kan installere hus wrap på mindre end én dag, afhængigt af husets størrelse.

Ansøgning

House wrap bør ikke anvendes til et hjem med rådnet træ sidespor. Krydsfiner eller orienteret strand board (OSB) bør udskiftes før du forsøger at dække gamle skader med hus wrap.

Begynder i bunden af dit hjem med hus wrap. Det er nemmere, hvis man skærer en lang sektion af roll af huset warp, men du kan forlade wrap knyttet til roll--8 til 10 fod høj--som du fastgør den til dit hjem. Wrap bør være fastgjort ved hjælp af en tunge hammer hæftemaskine. Tillad bunden af wrap til at hænge over muren på fundamentet af 1 til 2 inches. Har bogstaver hus fordrejningens vender ud. Begynde i det ene hjørne, og stræk wrap stramt over dit hus væg. Ikke bekymre sig om der dækker vinduer og døre. Plads til hæfteklammer 16 inches fra hinanden, og sørg for, at der er ingen rynker i programmet.

Hvis du har en to-etagers hus, tillade hus wrap ovenfor for at overlappe med 1 til 2 inches. Efter at hele huset er blevet dækket med wrap, skære et Y i hver åbning--vinduer og døre - fold wrap tilbage ind i åbningerne og fastgør den med hæfteklammer. Trim off overskydende Ombryd ved hjælp af saks eller en razor knife. Brug huset wrap tape til at forsegle alle sømme hvor wrap overlapper.

Hvis der er vinduer og døre allerede i åbningerne, så trim wrap stramt mod vinduet og døren trim.

Ikke nødvendigt at anvende hus wrap til træ støtte indlæg, men hvis du ønsker ekstra beskyttelse mod vejret, så programmet er helt OK.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com