DIY: Hvordan at gøre gardiner

October 14

DIY: Hvordan at gøre gardiner

Nøgne windows give flere problemer: nogen udefra kan se gennem afdækkede Vinduer at rummet inde; ufiltreret, direkte sollys ukontrollabelt lyser og varmer rummet og vinduet selv ser skarp og "afklædt." Selv hvis du ikke har en symaskine og kan ikke sy en søm, kan du hurtigt og billigt klæde dine vinduer med uforet panel gardiner. Vælg en letvægts, vaskbart stof, der ser godt ud fra begge sider, som linned, damask eller hamp.

Instruktioner

•Installer en gardinstang og stang parentes, ved hjælp af hardware pakket med parenteser. Gardiner vil ikke udgøre en betydelig vægt, så væg ankre eller skrue direkte til væggen studs er unødvendige. Montere stang parenteser 2 til 4 inches over vinduet, med beslagene placeret 2 til 4 inches til venstre og højre side af de rude kanter. Placer stang på parenteserne, med curtain clips allerede knyttet.

•Measure fra bunden af klippene på gardinstang til enten 4 inches under vindueskarmen eller på gulvet, afhængigt af om du vil gulv-længde eller vindueskarm-længde gardiner. Mål vandret fra rod beslag til stang beslag, også. Divider denne måling med to, da du skal bruge to paneler til dækning af vinduets bredde. Du har nu en første gardin panel måling. For din endelige panel måling, skal du tilføje 2 inches til både højde og bredde målinger til 1 tommer søm på alle sider.

•Klippe to længder af stof til bredde og længde målingerne. Sted dit stof er mønstret eller farvet side vender ned. Fold op 1 tomme omkring alle stof kanter og pin disse foldede kanter på plads med lige ben.

•Overførsel stof længde til et strygebræt, og tryk på disse folder på plads med et strygejern. Fjerne de lige stifter langs en foldet, trykkes på kanten. Indsæt hem tape inde den samme fold. Anvende varme til toppen af fold med et strygejern til at aktivere båndets klæbemiddel. Tillader den nye hem at køle før gentage processen med de resterende foldede kanter og Gentag med andet gardin-panelet.

•Skub halvdelen den vedlagte curtain clips til den ene side af stangen og skubbe den anden klip til den modsatte side. Knytte hver gardin-panel til en gruppe af klip; lige plads klip for den mest selv udseende.

Tips & advarsler

  • For en endnu hurtigere og mindre arbejdskrævende DIY gardin, bruge færdig kant, lang tekstiler såsom saronger, pashminas eller tabel løbere som gardin paneler.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com