DIY: Hvordan at male land stil stole

August 27

DIY: Hvordan at male land stil stole

Chic, land-inspireret stil omfatter bløde, luftige farver, fed prints og masser af charme. Infusion af landlig stil i dit hjem er så let som en tur til maling butikken og en enkelt weekend makeover. Stort set enhver stil wood dining chair kan få en frisk land look med et par frakker af maling. Holde stole lys og neutral, og tilføje nogle interesse af sørgeligt dem med sandpapir. De vil parre godt med rustikke spiseborde og føler passende i et værelse med fed, mønstrede tekstiler.

Instruktioner

•Dæk arbejdsområde med en dråbe klud. Placer stolen i midten af et arbejdsområde, så du kan nemt gå omkring alle sider af det. Fjern tidligere pletten, male eller afslutte fra stolen ved slibning det med 80 grus sandpapir. Brug længe, selv strøg med korn af træ til at fjerne pletten helt. Tør ned den slebet stol med en klud til at fjerne slibning støv. Brug et vakuum til at fortsætte med at fjerne de resterende støv. Skifte ud den dråbe klud til en ren.

•Pour latex primer til en ren maling bakke. Male stol i længe, selv slagtilfælde til at anvende et tyndt lag primer. Bruge en 1 tomme pensel på de brede områder af stolen og en mindre pensel til at male de mere indviklede detaljer. Tillad primer tørre fuldstændigt.

•Pour rige, grå maling i en maling bakke. Brug en ren pensel til at male stolen en dyb, fyldig tone gråtoner. Male i lang tid, endda strøg med korn af træ. Gøre det muligt malingen til at tørre helt.

•Pour hvid latex maling i en ren maling bakke. Male tørre stolen med hvid maling. Brug lange strøg med korn af træ til skabe jævn dækning. Gøre det muligt malingen til at tørre helt. Applicer yderligere lag, indtil de grå maling er ikke længere synlig under den hvide maling. Gøre det muligt malingen til at tørre helt ind mellem frakker.

•Tilføj land charme ved at tilføje slid steder til stol, afslører den grå pels under den hvide maling. Forsigtigt sand stol på kanten af arme, ben og på tværs af sædet i områder hvor stolens finish naturligt ville bære. Brug 220 sandkorn sandpapir og en blid touch.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com