DIY: Hvordan du genopbygger en 14.4V NiCd-batteri Pack

August 30

DIY: Hvordan du genopbygger en 14.4V NiCd-batteri Pack

Hvis du finder din nuværende NiCd-batteri pack ikke er holde ladningen længe efter du har genoplades det, ikke disponere over den. Genopbygge en 14,4 volt nikkel cadmium (NiCd) batteri pack er billigere end at købe en udskiftning pack. Opgaven kan fuldføres i en time eller to, ved hjælp af kun et par værktøjer. Når pakken er genopbygget, har du en følelse af præstation ikke fås, når du hånd over penge for et udskiftningsbatteri pakke i en butik.

Instruktioner

•Tag dækslet fra din 14,4 volt NiCd-batteri pack. Bruge en lille skruetrækker til at skrue skruerne, men holde dem sikkert, da de er små og let at miste. Sætte en hånd på hver side af dækslet og løft det af. Lægge det til side. Hvis batteriet er en forseglet enhed, forsøg ikke at tvinge åbne dækslet. Det kunne være farligt, og det er usandsynligt, du vil være i stand til ombygge dækning.

•Sørg for typen NiCad celler i batteriet. Størrelse og type er mærket på batteri celle. Men for at sikre du får nøjagtige udskiftninger, tage den komplette pakke til den elektriske butik. Du har brug for 12 battericeller, som en 14,4 volt NiCd-batteri pack består af 12 celler, hver producerer 1,2 volt.

•Tjek, hvordan cellerne er monteret i batteripakken. Nogle klip i, så brug en skruetrækker og fingrene til at lirke ud af de 12 NiCad celler fra batteripakken. Andre kan være loddet på plads. I så fald skal opvarme en loddekolbe. Røre en celle terminal med loddekolbe og lad lodde på terminal og stik smelte. Fjerne loddekolbe, og skub skruetrækkeren mellem batteri celle terminal og connector, før lodde størkner. Løftestang batteriet opad og derefter omhyggeligt ophæve sig, ved hjælp af dine fingre. Gentag processen indtil alle celler er fjernet. Slukke loddekolbe.

•Sæt de 12 NiCad celler du har fjernet fra batteriet pakke ind i en klar pose. Du skal bortskaffe battericeller i et batteri genanvendelse enhed, når du har fuldført opgaven med at genopbygge din batteripakke. Tjek metoder til bortskaffelse ved hjælp af linket i afsnittet ressourcer.

•Sæt 12 udskiftning celler i pack batterirummet. Brug fingrene til at skubbe hinanden på plads. Hvis de har brug for lodning, opvarme en loddekolbe. Røre ved slutningen af loddekolbe på terminalen og stik derefter indføre lodde. Lad en lille lodde smelte så det dækker terminalen og stikket, og derefter fjerne loddekolbe og lodde. Tillade hver terminal til at afkøle og den smeltet loddetin til at hærde. Gentag processen for hver celle, indtil alle celler er sikker.

•Udskift batteridækslet. Placere skruerne i hullerne, og spænd dem, ved hjælp af en skruetrækker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com