DIY: Hvordan du installerer glasskydedøre

February 25

Glasskydedøre kan supplere en terrasse eller dæk område ved at tillade en åben udsigt over udendørs. De også giver lys og kan give en interiør design accent. Installation af skydedøre glasdøre er et projekt de fleste boligejere kan udføre med bistand. Den proces, som kan tage flere timer, og som kræver tre eller fire mennesker, er svarer til at installere et vindue.

Instruktioner

•Kontrollér dørtærskelen til niveau med carpenter's niveau. Indsæt træ shims, som kræves for at opnå niveau. Tryk på kilerne på plads med en hammer.

•Installer metal blinkende over tærsklen til døren. Sæt den ene ende af blinkende bag tærskelen og bøje det over bord. Tack blinkende på plads med 1-tomme blinkende negle og en hammer.

•Measure højde og bredde på de nye skydedøre glasdøre med et målebånd. Måle bredden og højden af døråbningen. Tilføje spacer boards til indre af dørkarmen, hvis der er en uoverensstemmelse; nye døre er typisk 1/2 tommer til 3/4 tomme mindre end åbningerne. En 1/2- eller 3/4-inch bestyrelsen spacer er naglet langs toppen eller siden af dørkarmen til at udligne forskellen.

•Bend vejret flange (en metal flange stykke omkring siden af glasskydedøre) ud med hænderne. Anvend en 3/8-inch perle af hjem caulking omkring kanten af glidende glas dørkarmen. Kør en anden perle af caulking langs bunden af dørtærskelen over blinkende.

•Rest den nederste kant af glasskydedøre oven på tærsklen på en 45-graders vinkel vender væk fra hjemmet til at indstille døren på plads. Langsomt hælde dør frem ind i dørkarmen. Søm en 2-tomme, udvendigt galvaniseret søm gennem metal flange og ind i siden af hjem til at fastgøre den på plads.

•Kontrollér levelness af glasskydedøre med en tømrer niveau. Tryk på døre frem eller tilbage som nødvendigt, indtil dørene er niveau og flugter med hjem væggene. Når niveau, søm 2-tommer udvendigt galvaniseret søm gennem flange til at sikre dørene på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com