DIY Hvordan du udskifter et rustent skorsten Flue

August 24

Skorstenen Skorstensforinger er lavet af stål eller aluminium. Over tid, lineren kan begynde at rust og du bliver nødt til at erstatte det for at forhindre mursten eller ler inde i skorstenen fra revner på grund af varmen slipper den rustne liner. At fjerne den gamle liner og erstatte det med den nye liner er ikke en heldags proces, men det vil tage en time eller to.

Instruktioner

•Fjern fælles landbrugspolitik og top plade på din skorsten toppen kronen på dit tag. Afhængigt af den fælles landbrugspolitik, kan det have klip, som du unhinge for at fjerne fælles landbrugspolitik eller det kan være sikret med skruer, som du bliver nødt til at skrue. Fjern den øverste plade ved at skubbe en stål spatel mellem den øverste plade og den skorsten krone til at adskille den lim, der sikrer det eller Skru de murværk skruer, der holder det på plads. Løft den øverste plade til at fjerne den.

•Tag på handsker og derefter tag fat i udkanten af den gamle flue liner og træk det lige op og ud fra skorstenen. Lineren kan være meget lang, alt efter højden af din skorsten.

•Skub den nye liner til toppen af skorstenens åbning. Vride og vende liner for at hjælpe med at flytte det ned i skorstenen. Foringen stopper, når den når overhæng inde i bunden af skorstenen. Der vil være en længde af liner ud i toppen af skorstenen; Dette er normal.

•Sæt den øverste plade på skorstenen, over lineren.

•Draw en linje på de liner, hvor den øverste plade ender. Brug tin snips eller en håndsav til at skære langs linjen.

Uddelingen topplade. Sprøjte en perle af silikone klæbestof langs den nederste side af den øverste plade rand eller ovenpå skorsten. Tryk ned på den øverste plade til at sikre den øverste plade til skorstenen toppen. Hvis du foretrækker, kan du også skrue den øverste plade på plads med murværk skruer.

•Udskift fælles landbrugspolitik på toppen af skorstenen ved at skrue den tilbage på plads eller ved klipning hængsel klip.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com