DIY: Hvordan fjerner jeg Artex tekstureret maling?

February 14

DIY: Hvordan fjerner jeg Artex tekstureret maling?

Artex er en vandbaseret tekstureret maling til vægge eller lofter påført med pensel eller rulle. På grund af tekstur, kan Artex være rodet og tidskrævende at fjerne. Mens en paint stripper alene kan gøre jobbet tilstrækkeligt, at fjerne meget af den tekstur og maling med en damp renere på forhånd kan reducere betydeligt arbejdskraft involveret, selv på bekostning af en længere fjernelse proces at undgå skade i undergrunden med fugt lavet med steam ansøgningen.

Instruktioner

•Dæk enhver baseboard, trim eller støbning omkring den malede overflade med masking tape for at undgå at fjerne enhver maling fra disse flader. Dække gulvet under overfladen med en dropcloth til at fange eventuelle maling udslip.

•Åbn vandtanken af en damprenser og fylde det med vand op til fylde linjen markeret på beholderen. Luk reservoir cap stramt. Damp-pladen anbringes på enden af damperen slangen, og tænd derefter damperen. Vent 10 minutter for at tillade vandet i damperen til at varme op.

•Sæt damp pladen mod den malede overflade begyndelsen på kanten af overfladen i et hjørne. Udløse damp og derefter langsomt trække damper langs tekstur maling i en selv række hen over overfladen. Damp vil liquefy Artex tekstureret maling, når du bevæger damperen.

•Scrape væk den flydende konsistens med en maling skraber, pas på ikke for at beskadige overfladen under malingen ved skrabning i eller skrabe overfladen med den skraber kant. Dump maling skrabes fra overfladen i et stort bortskaffelse spand. Efter clearing den løsnede maling fra rækken, anvende damp til næste afsnit af tekstur maling, skrabning, væk så godt.

•Fortsæt til damp og skrabe tekstureret maling væk, pas på ikke for at mætte overfladen som dette kunne skade nogen drywall eller gips under malingen. Efter fjernelse, tillade overfladen tørre helt. Der vil være en farve rester af maling tilbage.

•Brush overflade med en maling-/ lakfjerner formuleret til at fjerne den vandbaserede farvede rester. Lad remover sidde på overfladen i omkring 10 minutter at trænge igennem malingen helt, og aftør dem derefter maling fra overfladen med et stykke stof.

•Rinse overfladen klart af de maling-/ lakfjerner ved hjælp af en fugtig svamp, og så tør overfladen med en ren tør klud.

Tips & advarsler

  • Artex anvendt før i midten af 1980 ' erne kan indeholde asbest. Har en chip af maling testet inden fjernelse. Hvis prøverne er positive, så har den maling fjernes ved en autoriseret professionel.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com