DIY: Hvordan man Wire en Switch & lys Diagram

July 17

DIY: Hvordan man Wire en Switch & lys Diagram

Ledninger et lys til en vægkontakt er et fremragende projekt til begyndelsen gør-det-selv at forbedre deres ledninger færdigheder. Projektet er ikke alt for svært og tilbyder en chance for at lære at køre ledninger bag vægge og lofter, sådan indpasses i eksisterende afdeling kredsløb og skabe små drywall lapper. For de mere rutinerede, ledninger en switch er en nem eftermiddags projekt. Erstatte gulv lamper med loftsbelysning ændrer udseendet af ethvert rum og frigør magt beholdere for andre anvendelser.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til kredsløbet du arbejder på på panelet service.

•Locate slutningen af run væg beholderen. I modsætning til andre forretninger har det kun ét sæt af ledninger fastgjort. Fjerne outlet fra sin boks i væggen men Afbryd ikke nogen ledninger. Du vil bruge denne beholder som strømkilden for lyset og skifte combo.

•Klippe huller til switchen og loftlampe med hobbykniv eller Nøglehullet så. Armatur hul skal være stor nok til at indsætte en bandage bar og samledåsen. Bruge boksen væg switch som en skabelon for switch hul.

•Klippe huller til ledninger over switch hul og beholder hul. 1 x 2-tommer skære over disse huller hvor væg og loft mødes. Du vil fodre kabler gennem disse huller og lappe dem senere.

•Sæt switch boks til drywall ved hjælp af de skruer, der fulgte med boksen. Tillægge loft strøer over armatur hul med træskruer tandbøjle bar. Anbringer samledåsen til baren, så at det er centreret over hullet og skylle med loftet.

•Køre den elektriske kabler til samledåsen. Tråd fisk båndet gennem en adgang hul og fodre den på tværs af loftet, indtil den når samledåsen. Påhæftes enden af fisk tape 2-wire NM kabel og trække båndet tilbage mod adgang hul. Afbryde forbindelsen til bånd og kabel og slip kablet ned til feltet switch eller outlet. Gentag denne proces for anden boksen og lade omkring seks inches af kabel udsat gennem hvert hul.

• Tilslut den sorte og hvide ledninger til switch & rsquo; s skrue terminaler. Tilslut den grønne ledning til grønt stel skruen på switchen. Wrap et stykke af elektrisk tape omkring den hvide ledning til at omkode det som en varm ledning. Vedhæfte kontakten til dens boks.

• Tilslut sort ledning til den ledige messing terminal på forretningen og den hvide ledning til den terminal sølv. Tilslut en jordledning til jorden terminal. Erstatte stikkontakten.

•Tilslut ledninger på lampen med plast elektriske stik. Slut den hvide ledning fra kontakten til den sorte ledning på armaturet. Omkode denne hvide ledning med elektrisk tape. Forbind de sorte ledninger og forbinde outlet & rsquo; s hvid ledning til armaturet & rsquo; s hvid ledning. Tilslut grønt stel ledningerne sammen.

Hæng armaturet efter fabrikanten & rsquo; s instruktioner og patch adgang huller med gips patch.

Tips & advarsler

  • Stien til elektrisk strøm i dette kredsløb er fra strømkilden til lyskontakt og endelig at armaturet. Du kan se dette ved at spore sti af de varme (sort) ledninger.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com