DIY Hvordan til at isolere en gennemsøgning rum & kanalen arbejde

December 26

DIY Hvordan til at isolere en gennemsøgning rum & kanalen arbejde

Et hus, der sidder på toppen af en uisoleret krybekælder ofte har kolde gulve og ubehagelige udkast, selvom resten af huset er velisoleret. Når kold vinterluft kan komme ind i krybekælder under huset, det siver i gennem gulvene, og de kolde gulve gøre hele huset ubehageligt. Der er flere metoder til isolering af gennemsøgning mellemrum og kanalen arbejde, der gør et hus mere komfortabel og effektiv.

Instruktioner

•Klippe stykker af 2-tommer-tykke stift skum paneler til at passe ind i mellemrummene mellem gulvet bjælker langs ydermur af krybekælder. Tryk på disse paneler på plads så deres udenfor ansigter er mod indersiden ansigt af den indre væg.

•Fyld huller omkring kanterne af panelerne stift skum ved at anvende ekspanderende skumisolering til forskellene.

•Insulate kanalerne i krybekælder af skære plader af 2-tommer-tykke stiv skum isolering til at passe de fire sider af kanalerne. Wrap gaffatape rundt paneler til at fastgøre dem til ansigt af kanalen arbejde. Dette vil hjælpe med at holde luft fra ovnen varm som det passerer gennem den cool miljø af krybekælder.

•Isolate krybekælder fra den levende område ovenfor ved at sætte batt isolering i bugter mellem gulvet bjælker. Bruge papir-faced batt isolering med papir på bunden, og Hæft papir på undersiden af strøer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com