DIY: Hydroponiske tomater

June 19

Frisk fra vinstokken tomater er en af de største belønninger af sommer - men hvis du ønsker en tomat og mozzarella salat i vinteren, du sidder fast med købmand tomater, der er blevet afsendt halvvejs i hele verden. Mere ofte end ikke er de eneste sorter tilgængelige dem udviklet mere for holdbarhed end smag. Voksende din egen tomater hydroponically lader dig nyde din foretrukne fersk-plukket tomater året rundt.

Vælg den rigtige Hydroponics System

Der er mange typer af hydroponics systemer tilgængelige, både kommercielt og som gør det selv-kits. Uanset om du køber en præ-bygget system eller bygge det selv, er der et par ting at huske. Først er typen af hydroponiske system. For det andet vil vækstmediet du vælger have en stærk indflydelse på hvor godt dine tomater vokse.

Når du vælger en hydroponiske system, kigge efter et dybt vand kultur (DWC) eller Ebbe og flow system. Tomater trives i disse typer af hydroponiske haver. I en DWC system vokser rødder af planten direkte i naeringsoploesningen. Dette er den enkleste hydroponiske metode, men det kan resultere i vandig tomater.

Ebbe og flod hydroponiske systemer efterligner den naturlige cyklus af regn, og tørke. En pumpe oversvømmelser vokse bakke med næringsstof løsning for et par minutter, derefter slukker og lader løsningen løbe tilbage i den næringsstof reservoir. Dette er en mere kompleks type af hydroponics, men producerer fremragende smag tomater.

Optimere naeringsoploesningen

Den nemmeste måde at komme i gang vokser hydroponiske tomater er at bruge en all-purpose hydroponiske næringsstof løsning. Sørg for at bruge et specifikt formuleret til hydroponics. Ikke blot Tilføj flydende gødning beregnet til jorden til et reservoir af vand.

For at optimere din tomat afgrøde, bruge næringsstof løsninger designet til de to faser af plantens livscyklus: vækst og blomstring. Bruge et næringsstof løsning optimeret til vækst, når planten er unge, derefter skifte til en blomstrende løsning, når du begynder at se knopper. Denne to-trins næringsstof system vil producere de største planter og de fleste tomater pr. plante.

Hydroponiske næringsstoffer løsninger er tilgængelige på større havecentre og online.

Overvåge økosystemet

Overvågning af temperatur og pH af naeringsoploesningen dagligt.

Tomater har brug for en konsekvent vandets temperatur mellem 65 grader F og 77 F i løbet af dagen, og mellem 54 F og 65 F om natten. Mindre udsving vil ikke såre planterne, men hvis dit hus eller drivhus er betydeligt varmere eller koldere, bruge en vandvarmer eller kølemaskinen for at opretholde ideel temperaturer.

Naeringsoploesningen bør holdes på et konsekvent pH mellem 5,8 og 6.3. Bruge kaliumhydroxid til at hæve pH og fosforsyre til at sænke det efter behov. Brug disse kemikalier omhyggeligt og sparsomt--en meget lille mængde kan have en betydelig indflydelse på pH.

Se vandstanden i den næringsstof reservoir og genopbygge det efter behov. Skylle systemet og erstatte naeringsoploesningen hver to uger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com