DIY: Ideer til dekorere dit soveværelse

April 3

Værelserne er meget personlige steder, så vi alle har vores egen idé om, hvad ser ud og føles godt i dem. Dog er en ting vi alle er enige om behovet for en vis kvalitet søvn. At skabe en beroligende plads af distraktioner hvor vi kan slappe af og gradvist vokse søvnig er det ultimative mål. Sleep expert Dr. Luisa Dilner fraråder placere fjernsyn eller andre distraherende elektronik i soveværelser.

Trendy Teen ideer

Den hurtigste måde at opdatere en Ungdomsværelset er med ny maling, plader, sengetæppe og gardiner. Liv tingene med supplerende farvede smide tæpper og puder. Tilføje hylderne fyldt med lyse plast kurve til tilbehør og personlige produkter, og fylde farverige plastpaneler med foretrukne plakater. Teenagere er mere tilbøjelige til at blive modebevidste end de fleste voksne, eller yngre børn så dekorere med de nuværende tendenser i tankerne for farve og stil, og konsultere din teenager før du foretager nogen større køb.

Gardiner ideer

Opret en luksuriøs soveværelse plads ved hjælp af gardiner og enkel hængende tricks. Få en smuk fuld baldakin effekt over en platform seng af hemming fire bredt stof dele og samle dem nøje over et barns plastik hula hoop. Suspendere hoop fra loftet, centreret over sengen fra en plante krog. Træk den øverste tredjedel af hver sektion ved hjælp af gardin tiebacks hang fra cup kroge i loftet over sengen hjørner, og lad enderne pyt på gulvet. For hvert vindue, suspendere en stang over og omkring fire inches i front. Drapere stof op og over det løst, at skabe dyb swags at drapere languidly over den øverste del af vinduet og ned på gulvet.

Kid's Room ideer

Børn vokser fra stilarter hurtigt, så der er megen mening i at bruge tonsvis af penge på dyre redecorating du vil gentage i et par måneder. I stedet købe en almindelig træ bryst og seng. Male møbler, vægge og trim hvid. Neutral baggrunde giver større mulighed for at være kreativ med let erstattes farve - stencils, tæpper, puder og små tilbehør, som ikke vil bryde bank. Brug flerfarvet spreads og gardiner til at bringe alt sammen uanset ændringer i indretningen. Spænd en cork "billede jernbane" på væggen i kid højde for fastgørelse farverige illustrationer, og tilpasse rummet med nyhed skuffe drejeknapper og dristigt malede skuffefronter og hovedgærde.

DIY hovedgærde ideer

Nogle gange kan du ændre hele fornemmelsen af rummet med en simpel redesign af et nøgleelement som hovedgærde. Platform senge er især rart i denne henseende, som de ikke har en indbygget hovedgærde. Prøv at sætte et hvidt stakit sektion bag sengen for land flair, eller montere en enorm rokoko-stil forgyldte spejlet hang rundt med fløjl forhæng for old world overflod. Når du tænker kreativt, næsten alt - fra en vintage quilt suspenderet med bånd, til en trompe-l'oeil kan vægmaleri eller en polstret kvadratet af krydsfiner skruet på væggen--arbejde for at omdanne en ho-hum soveværelse til noget særligt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com