DIY idéer til en bambus køkken bordplade

March 30

DIY idéer til en bambus køkken bordplade

Bambuss hurtig sats af genvækst gør det en central materiale i bæredygtigt byggeri. Det er trendy, alsidig, relativt billig og findes i den samme forvirrende række som regelmæssige hårdttræ. En bambus bordplade tilføjer en varm og naturlig fornemmelse til rummet, og gør en smuk tilføjelse til udsmykning stilarter fra rustik til Zen - så længe det er godt vedligeholdt. Du installerer din egen bambus giver dig frihed til at sammensætte designet og finish du ønsker uden at tilslutte sig en forud fastlagt butik, og det giver dig fleksibilitet med hensyn til omkostningerne. Planlægge projektet helt, før du begynder for de bedste resultater.

Bambus Form

Beslutter at gøre dine tællere ud af bambus er ikke den sidste beslutning, du vil gøre for dette projekt - bambus kommer i et par forskellige former, hver med fordele og cons. bambus plader er det foretrukne countertop materiale til de mest professionelle job men disse kan være pebret og vanskelige at søm pænt. Du har også mulighed for at bruge bambus gulv planker – disse er generelt bedst for lige tællere med ingen kurver, fordi lodret snit interferere med tunge og groove låsemekanisme. Gulv planker har uafsluttede ender, så en kant ville være nødvendigt. Fliser har fordelen af attraktive kanter, der tager en router godt for et brugerdefineret udseende, men bambus krydsfiner kan efterligne udseendet af en slab--naturens lagdelt krydsfiner tilbyder også en interessant korn mønster, som er dekorative i sig selv.

Korn

Uanset om du vælger brædder, plader eller krydsfinér, kommer bambus i forskellige kerner. Vandrette korn ligner brede, flade skiver af bambus, og fingrene er meget indlysende. Dette korn er uensartet, og tone kan variere stærkt selv inden for en enkelt planke. Hvis du var til at tage de samme brede skiver, stak dem, så stå dem på kant, ville du have lodret korn. Lodret korn er mere holdbare, fordi enderne af bambus fibre ansigt arbejdsoverflade, og det ligner mere regelmæssig hårdttræ end bambus. Strand-vævede bambus er fremstillet af presset bambus fibre, og ser de fleste som regelmæssigt hårdttræ. Både lodrette og strand-vævede bambus kan have to forskellige farver kombineres til en marbleized look.

Fræsning

Krydsfiner og plader har flade kanter, der er forbundet med to-delt epoxy. Denne proces er vanskeligt for en ikke-pro, fordi toppen af brikkerne til følgeskab skal slibes helt for at undgå en ujævn overflade. Planker har ikke dette problem, så længe installation overfladen er plan, men pas på skrå kanter, der kan fælde mad og snavs. Look for planker med kvadrat kanter for en stram, næsten usynlige søm. Affasede kanter er naturligvis, hvad der skaber rustik plank udseendet af bambus, så hvis du virkelig ikke kan undvære dem, Vær sikker på at holde maden fra overfladen og rense rillerne med en tandbørste.

Finish

Gulv planker kommer færdig, så du kan bare installere og gå. Krydsfiner og plader kommer ufærdige, men kan være carbonized til forskellige nuancer af brun eller venstre blonde. Hvis du ønsker at plette din bambus, det er vigtigt at anvende en frakke eller to af træ conditioner første eller pletten vil absorbere ujævnt, at skabe en sjusket rod. At holde de rå ufærdige look, gnid flere lag af Tung olie ind i begge sider af pladen--oliering kun den ene side forårsager vridning. Tung olie giver fugt modstand. For at gøre køkkenbordet mad-safe, Påfør otte til 10 lag af mineralsk olie efter Tung olie, gnide og anvende olie, indtil overfladen ikke længere bliver mørkere, når olien er anvendt. Mineralsk olie sæler Tung olie inde i kornet, så det ikke forurener fødevarerne. Olieret bambus bordplader skal slebet og olieret igen om en gang om året, eller når bambus vises tørre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com