DIY idéer til en sommerfugl-tema buksetrold pige soveværelse

August 4

DIY idéer til en sommerfugl-tema buksetrold pige soveværelse

Uanset om det er en fodbold tema for en teenager, der spiller sport eller en sofistikeret look for en ung dame, gør skræddersy soveværelse indretning passer til smag af den person, der bor i det rummet meget sjovere for beboeren. Et eksempel er en sommerfugl tema for et lille barn-årige pige. Der er en række af gør det selv-ideer du kan prøve.

Vægkunst

Hvis du ikke vil eller er ikke tilladt at male væggene, ramme en sommerfugl samling i shadowbox rammer, og hænge dem rundt i lokalet. Du kan bruge rigtige sommerfugle, som du fanget dig selv eller fake plastic ones. En anden mulighed er at male billeder af sommerfugle, lad dem tørre, og derefter ramme dem til at hænge på væggene. Du kan også oprette sommerfugle fra byggeri papir eller papir mache og hænge dem på væggene eller fra loftet.

Smukt billede

Hvis du kan male, male en sommerfugl motiv eller mønster på væggene. Eller prøv en vægmaleri, som sommerfugle hvilende på blomstrende buske, flyver gennem en eng eller sprede deres farverige vinger på en gren. Male vægmaleri på alle vægge, på en accent væg eller en stor sommerfugl på en accent væg. Eller bare male vægge nuancer, som komplementerer farver af sommerfugle bruges i værelse accenter.

Montering møbler

Gøre alle de møbler i værelset passe temaet ved at sætte sommerfugle på dem. Dette projekt er en fornøjelig, toddler kan hjælpe dig med at gøre. Bruge hendes foretrukne farver maling og nogle stencils. Anbringe sommerfugl klistermærker til skuffefronter eller decoupage billeder af sommerfugle skåret fra bøger og magasiner på den sengens hovedgærde. Disse teknikker ikke kun ser montering men er en anden måde at strømline udseendet af uoverensstemmende stykker.

Sjov tekstiler

De tekstiler, du bruger på værelset er en anden måde at nemt integrere temaet. Hvis du er dygtig med en symaskine, købe et par yards af sommerfugl-mønstret stof, og gøre en sommerfugl sengetøj og gardin sæt. Eller Køb et almindeligt sæt, og brug en stor sommerfugl stencil og farverige stof maling på det. Bruge mindre stencils på andre varer i rum, som et tæppe og en lampeskærm, til at få dem til at passe med sommerfugl tema.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com