DIY imiteret marmor Finish

January 29

Ren skønhed marmors indviklede vener og dens robust natur har gjort marmor et førsteklasses udvalg af dekoration til statuer, gulve, vægge, arbejde overflader og andre områder i hjem i århundreder. Marmor kan dog dyrt og svært at installere, så nogle boligejere kopiere udseendet af stenen med maling.

Instruktioner

•Wash det område, du vil male med en svamp dæmpet i varmt, sæbevand vand. Skyl med rent vand for at fjerne resterende sæbe. Dette vil bidrage til at fjerne støv, olie og andre forurenende stoffer, der påvirker den måde, maling overholder en overflade. Tillad overfladen tørre i 24 timer før maleri.

•Applicer maler tape og beskyttende plastik dækker enhver Windows, loft leddene, trim, ventilationskanaler eller andre forhindringer på din overflade for at beskytte disse områder fra malingen. Fastsætte plastfolie under dit arbejdsområde til at beskytte gulvet.

•Applicer et lag primer hvis anbefalet af din valgte maling produkter. Hvis væggene har tidligere malet med vandbaseret eller latex maling du ikke måske har brug for til prime, men hvis væggene er umalet eller du har strippet old maling, prime overfladen for at give mulighed for bedre vedhæftning. Rulle eller maling primer på overfladen og lad det tørre helt inden du fortsætter.

•Drej en frakke af hvid grundmaling på overfladen. Den hvide grundmaling vil bidrage til at skabe en glat, selv overflade for din marmor finish. Anvende en frakke, lad det tørre i seks timer, derefter anvende en anden frakke. Tillad grundmaling til tørre i 24 timer før du fortsætter.

•Mix maling og glasur til at oprette den skinnende, glaseret udseende af marmor. Vælg to toner af samme farve (mørk brun og lys brun, for eksempel). Bland hver maling separat med en del maling, en del untinted glasur og en del vand til at opnå den skinnende marmor look.

•Work i små områder (3 fødder af 3 fødder, eller for så vidt angår kan du nemt nå uden at strække) at anvende maling og glasur. Indlæse en 2-tommer pensel med én farve og en anden pensel med anden farven. Tegne en ujævn streg med hver pensel, hver omkring 1 fod lange og 6 inches fra hinanden.

•Hold en malers ostelærred i din næve, Sørg for, at der ingen dinglende ender, der kan smøre farven. Startende med en af din maling linjer, gnid malingen over hele overfladen i et tal-8 mønster. Skifte til anden farven, som du går, blanding af to farver i de hvirvlende mønstre karakteristiske marmor.

•Rinse ostelærred i varmt vand for at fjerne klæbrige maling som du går. Forsigtigt dab på afsnittet du bare færdig med at blande enhver udstrygninger. DAB mere maling på et område, hvis det vises for lys.

•Fortsæt bruge pensler og ostelærred til at anvende og blande maling på små sektioner. Når hele overfladen er færdig, gøre det muligt malingen til at tørre i 24 timer.

•Applicer enhver touch-ups når det er nødvendigt at udfylde tomme eller lys steder eller at rette udstrygninger eller steder. Tillad alle malingen til at tørre helt, før du fortsætter.

•DIP en bøde-pegede kunstners pensel i hvid base coat og tegne vener på marmor. Husk, at disse vener ikke er perfekt; de er ofte tilfældigt med ingen synlige mønster. Drej børsten på sin side og anvende forskellige pres for at opnå denne tilfældige look.

•Blend hver vene før det tørrer. Køre en tør pensel frem og tilbage over malingen til at blande nogle af hvidt i de omkringliggende områder. Fortsætte med at anvende og blande vener på tværs af din overflade. Gøre det muligt malingen til at tørre i 24 timer før du fortsætter.

•Seal imiteret marmor overfladen med en klar polyurethan Finpuds. Du kan enten male eller rulle denne finish på overfladen. Polyurethan vil hjælpe med at fremhæve den glaserede look af marmor og vil beskytte overfladen fra udslip, sollys og andre farer. Tillad finish til at tørre helt, før du bruger overfladen.

Tips & advarsler

  • Hvis du maler en væg eller gulv, Sørg for at lappe nogen ridser, rifter, huller eller andre skader i overfladen. Denne skade vil vise gennem malingen når det er tørt.
  • Hvis din glasur og maling tørre, før du har chancen for at blande overfladen, let spray varmt vand overfladen, til at gøre det mere brugbart.
  • Finde billeder af marmor vægge, gulve og statuer kan fungere som en model for din vene arbejde.
  • Altid ventilere dit arbejdsområde, når du arbejder med maling. Kemikalier i maling kan producere stærke og potentielt skadelige lugte.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com