DIY imiteret marmor

October 14

DIY imiteret marmor

Marmor overflader give dit hus med et strejf af elegance, men virkelige marmor kan være uoverkommeligt dyre for de fleste udsmykning budgetter. Heldigvis kan du male din egen imiteret marmor med dekorative maleteknikker og et par almindelige værktøjer. Hvide og grå Carrara marmor er en ikonisk marmor, der er forholdsvis enkelt at reproducere. Når du har udviklet grundlæggende faux maleri færdigheder, kan du oprette din egen fantasi kugler i forskellige farver.

Instruktioner

•Tape ud i nærheden af overfladen, der skal males med lav-tack maler tape. Anvende primer ved at skære omkring kanterne med en pensel og rulle resten med en foam roller. Tillad primer tørre fuldstændigt.

•Applicer hvid maling, med en vinklet børste til kanterne og fylde med rullen. Børste enhver drypper eller lap mærker til en glat overflade. Mal overfladen med to frakker af maling, lade malingen tørre mellem frakker.

•Mix en hvid glasur af én del matte medium, en del vand og et strejf af hvid akrylmaling. Oprette en lys grå glasur fra én del matte medium, en del vand og akrylmaling i hvid, sort og rå Umbra.

•Applicer hvid glasur på overfladen med en bred pensel. Brug bred, hurtig penselstrøg. Tilføje den grå glasur til tilfældige områder. Blend og blødgøre de to glasurer ved at duppe med en bundter op rag. Tillad glasur til tørre.

•Grip en lang, tynd tegn maler penslen, ved hjælp af din tommel- og pegefinger. Anvende tynde, bølgende årer, ved hjælp af den grå glasur. Langsomt flytte pensel diagonalt. Pivotere dine håndled lidt for at skabe naturlige udsving. Fortsæt med at tilføje parallelle årer, tillader nogle linjer til at køre sammen og overlapper i steder. Tilføje et par årer, der kører i den modsatte diagonal retning. DAB overfladen med en blød klud til at blødgøre og lysne veining.

Tips & advarsler

  • Anvende en frakke af lak at beskytte din faux finish.
  • Store flader bør opdeles i "plader" af marmor for en mere realistisk look.

© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com