DIY: Indbygget hylder

August 20

DIY: Indbygget hylder

Indbygget hylder er typisk installeret i en krog eller at dække span af en væg over et cabinet system. Indbyggede reoler har fordelen at være integreret i den samlede indretning af rummet, så føles bedre indarbejdet i et space end enkeltstående reoler. En "gør det selv" job på indbygget hylder er ikke svært, men kræver præcision og rudimentære kendskab til træbearbejdning. Fordi det er en fast bestanddel i et værelse, er det nok ikke det bedste projekt for en total nybegynder til snedkerarbejde.

Instruktioner

•Measure den plads, hvor du vil hylderne til at gå. Du skal bruge den ønskede højde på hylderne og bredde af krog eller området hvor de skal installeres. Du skal også beslutte, hvor dybt hylderne vil være. Henblik på eksempel, en standard hylde måle 36-inches høj, 24-tommer bred og 12-inches dyb bliver lavet.

•Klippe to stykker af 3/4-tommer krydsfiner til længde og dybde – i denne sag 36 x 12-inches. Skær to stykker bredde og dybde eller 24 x 12-inches.

•Indstil dado kniv til at skære 3/4-inch wide og 1/2-tomme dyb. Skære en rabbet (groove) i kanterne af ene langside og de to korte sider af 36-tommer-stykker og ind i én lang side kun af de to 24-tommer-stykker.

•Saml alle brikkerne i et rektangel. 24-tommer-stykker bør abut rabbet kanten på den korte side af 36-tommer-stykker og alle langside rabbet riller bør opad. Lim på plads så skrue sammen gennem hjørne leddene.

•Klippe 1/2-tommer krydsfiner i en tilbage til hylderne. Det bør være højden og bredden af hele enheden minus 1/2-inch for at kompensere for rabbet groove. I dette tilfælde 23,5 x 35,5-inches. Sidde tilbage brik i rabbet kanter af rammen. Det bør passe stramt. Sikkert på plads med efterbehandling negle.

•Measure indersiden bredden på rammen hylde. I dette tilfælde vil det være 23-tommer, under hensyntagen til 1/2-inch indsatser fra rabbet kant. Skær dine hylder fra 3/4-tommer krydsfiner til denne længde og dybde på hylderne; 23 x 12-tommer til dette eksempel, tre hylder hele op.

•Measure og markere hver 3-tommer langs indersiden af 36-tommer sider af rammen. Bore et 1/2-inch dybt hul 2-inches fra hver kant på hver 3-tommer-mærket. Disse er hullerne til små hyldeknægte og vil tillade dig at har justerbare hylder.

•Fit hylder i krog eller område, hvor de skal installeres. Bore pilot huller gennem bagsiden i væggen samt siden af hylderne ind i væggen. Skrue på plads med 3-tommer skruer.

•Fyld skruehullerne med træ putty og lad tørre. Sand reol, herunder hylder, så maling eller fernis som ønsket. Indsæt hyldeknægte ind i hullerne langs de indvendige vægge af hylderne og derefter placere hylderne på toppen til at afslutte jobbet.

Tips & advarsler

  • En valgfri dekorative touch er at installere molding langs toppen og siderne af reoler. Hvis du allerede har støbning i rummet, kan dette binde reoler med resten af indretningen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com