DIY indendørs kompostering

March 16

DIY indendørs kompostering

Kompost er henfaldet organisk materiale, anvendt til at berige havejord. Mens det kan tage måneder eller år for organisk materiale til naturligt nedbryde til kompost, kan processen fremskyndes ved at lave en kompost bin. En kompost bin bygget udenfor naturligt tiltrækker insekter og mikroorganismer, som nedbryder organisk materiale som blade, lemmer og køkken scraps. En kompost bin kan bygges til indendørs brug, med røde wiggler orme føjet til den organiske materiale til at nedbryde det organiske materiale til kompost.

Instruktioner

•Build en container med en sikker låget af 1/2-inch udvendige grade krydsfiner til brug som kompostering ved hjælp af en elektrisk sav, hammer og søm. En container, 2-fødder firkantet og 8 inches dyb vil håndtere 4 lbs. i køkken scraps en uge. Gøre to modsatte sider af container 1/2 tommer længere end de andre to sider, så bunden af beholderen er lidt forhøjet, når det sidder oprejst. Lave et låg til container fra krydsfiner.

•Drill 12 eller flere 1/2-inch huller i bunden af beholderen til dræning. Sæt beholderen i en plastik eller træ bakke så enhver drænvand fra hullerne ikke kan pletten møbler, cabinet eller gulv.

•Tear avis i 1-tommer strimler. Brug ikke blanke eller farvede dele af avisen. Strimlet avis er kendt som strøelse til ormene. For en 2-fods-Firkantet kasse skal du omkring 6 lbs. i tørre avis.

•Soak den strimlet avis med vand ved at placere det i en vand-fyldt spand. Presse ud af den overskydende vand og Placer den fugtige avis i bunden af kompostering beholderen.

•Tilføj 1 lb. af rød wiggler orme, der er omkring 1.000 orme og omfatte bin med låg. Tillad dem at begynde at spise sengetøj materialet til tre dage før du tilføjer køkken scraps. Placer køkken scraps i kompost bin og dæk med mere sengetøj materiale, fordi orme foretrækker at arbejde i mørke og fugtige områder. Holde låg på boksen kompostering i løbet af processen.

•Harvest kompost hver tre til seks måneder af tømme boksen på glat overflade og adskille orm kompost. Sæt nye sengetøj i objektbeholderen efterfulgt af orme og genstart processen.

Tips & advarsler

  • Orme i kompostering bin er mest aktive ved temperaturer mellem 40 og 80 grader F.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com