DIY Installation af en udstødning

July 18

En DIY installation af en udstødning fan i badeværelset, køkkenet eller kælderen kan være den bedste måde at fjerne overskydende fugt eller ildelugtende lugte fra hjemmet. Nøglen til en problemfri installation er nøje følge producentens anvisninger. Dette vil hjælpe dig med at undgå ubehagelige og dyre situationer fra forkert installation af en røgsuger.

Prep arbejde

Købe den rigtige størrelse udstødning fan for området. Effektiviteten af en udstødning fan måles af cubic-fødder-per-minuttet (CFM) i luften, at det kan fjerne fra en plads. For køkkener, formere kvadratfod af pladsen af to. Til badeværelset, multiplicere området med 1.1. CFM den model, du vælger skal være lig med eller større end tallet beregnes.

Bruge den størrelse kanalsystem som foreslået af udstødning fan maker. Størrelsen kan variere fra 3 til 6 inches i diameter. Ikke installere en anden størrelse ventilationskanal eller blande størrelserne, fordi det vil forårsage et problem med fan's pres. Nogle badeværelse udsugnings tillade dig at bruge fleksible eller plast rør til udluftning. Bruge alle metal kanalsystem for køkken udsugnings. Gælde høj kvalitet folie gaffatape på alle forbindelser.

Installation

For gør det selv-installation, placere fan så kanalen run er så korte som muligt. Prøv også at holde rørene lige fordi hver vride eller vende øger luft flow modstand, som har en negativ effekt på udstødningen evne til at operere med maksimal effektivitet. Installere en 90-graders albue i rørene er svarende til installation og ekstra 10 fødder af kanalen. Følg producentens rådgivning vedrørende den maksimale tilladte kanalen løber.

Gør ikke vent din udstødning ventilator i loftet som dette kunne føre til alvorlige fugtproblemer, brand, sikkerhedsspørgsmål og temmelig dyre reparationer. Kanalen skal ud gennem taget eller en ydervæg.

Når du beslutter dig for placering for udstødnings kanalen, kontrollere den udvendige væg eller tag åbning at se hvis er er fri for forhindringer. Et tag udstødningen bør være et minimum af 2 fødder fra skorstenen, samt eventuelle andre flue rør. Også, du ikke ønsker kanalen at være tæt på ethvert sted, hvor vandet dampe undslippe, som kan forårsage problemer for udstødnings kanalen.

Bruge en bajonetsav til at skære igennem tagdækning helvedesild og beklædningen. Åbningen skal være bare en smule bredere end diameteren af kanalen. Du skal attache en udluftning hætte med en dæmper at fjerne tilbage udkast og holde insekter. Du skal også korrekt installere blinke for at forhindre lækager rundt om kanalen åbningen.

Toppen og siderne af den flade del af fælles landbrugspolitik, vent skal være monteret og overliggende på samme måde som helvedesild. Anvende mastiks for at gøre kanterne vandtætte. Du kan have at gøre nogle reparationsarbejder til helvedesild.

For ydervæg køre udstødning kanalen udgange, kanalsystem mellem loft strøer over til den udvendige væg. Skære åbning mellem to studs. Den vandrette run minimerer risikoen for kondens rullende tilbage til fan, som kunne resultere i en fugt problem. Vedhæfte en væg udluftning hætte, så det er vandtæt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com