DIY Installation af Franklin komfur

February 26

DIY Installation af Franklin komfur

En Franklin brændeovn tilføjer en vintage charme til en stue, alrum eller køkken. Hvis du planlægger at bruge din Franklin brændeovn til at varme rummet, er der nogle vigtige sikkerhedskrav, der skal opfyldes. Selv om en brændeovn skal installeres af en professionel, kan du selv gøre installationen. Følg installationen retningslinjer omhyggeligt, overholde lokale bygningsreglementer, og tjekke din husejere forsikring at sørge for du er dækket.

Komfur Installation

Bestemme, hvor ovnen placeres. En Franklin brændeovn skal installeres mindst 36 inches væk fra enhver brændbart overflade. Brændbare overflader omfatter drywall, træpaneler og møbler.

Ovnen skal sidde på toppen af en brandfarlige overflade så godt. Det kan ikke placeres direkte på tæpper eller trægulv. Da Franklin brændeovne har ofte meget korte ben, kan det være nødvendigt at give ekstra gulv beskyttelse. Hvis benene på komfuret er mindre end 6 inches høj, skal en platform af hule murværk med et dække af 24-gauge metalplader installeres for at give tilstrækkelig gulv beskyttelse. Udvide brandfarlige beskyttende gulvets overflade mindst 12 inches ud over sider og ryg og 18 inches ud over forsiden af ovnen.

Installere et brændbart beskyttende overflade på væggene omkring komfuret. Ovnen kan placeres 18 inches væk fra væggene, hvis de er dækket med 1/4-inch asbest pap hang 1 tommer væk fra væggen, eller naglet til væggen, hvis det er dækket med 28-gauge metalplader. Brug 28-gauge metalplader med 1 tomme af døde luftrum mellem det og væggen sikkert placere brændeovnen 12 inches fra væggen. En mur vil også tillade dig at placere brændeovnen 12 inches væk, så længe der er 1 tomme af død luftrum mellem mursten og væggen.

Skorstenen Installation

Lufte komfur gennem kun UL-godkendt dobbelt eller tredobbelt væg skorsten rør. Bruge skorsten rør, som er den samme diameter som flue kraven på komfuret. Følg installationsvejledningen leveres med skorsten rør meget grundigt. Installere skorstenen inde i huset lige op gennem taget snarere end gennem væggen og op på ydersiden af huset hvis det er muligt. Skorstene på ydersiden af huset har tendens til at få overdreven creosot oprustning på grund af hurtig nedkøling. Begrænse vinkler i skorstenen for et udkast til en mere effektiv og mindre creosot oprustning.

Bruge et UL-godkendt Fingerbøl, hvor skorstenen passerer gennem væggen eller loftet med mindst 4 inches af brandfarlige materialer mellem fingerbøl og enhver brændbart overflade. Skorstenen skal være 3 fødder over taget og 2 fod over nogen del af taget, som ligger inden for 10 fødder som en kvist. Toppen det ud med en god skorsten hætten til at holde regn, sne og fugle ud.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com