DIY: Installation af klimaanlæg

July 25

DIY: Installation af klimaanlæg

Fleste af gør det selv-husejere kan nemt installere et vindue aircondition. Mens hele huset luftkonditioneringsanlæg, der skal installeres af en certificeret professionel, kan vindue air conditioners være på plads og klar til at gå i mindre end en time. Installationsprocessen kan variere lidt baseret på den model, du køber, så det er en god idé at tjekke de retninger, der kommer med klimaanlægget. Der er dog nogle generelle installation retningslinjer kan du følge.

Instruktioner

•Åbn op vinduet og rengøre eventuelle rester fra vinduesramme med den vedhæftede fil til din støvsuger. Skub støvsuger udlæg i sprækker til at fjerne alle rester.

•Åbn op harmonika sidepanelerne på vindue air condition. Disse vil trække sig ud af siderne.

•Applicer weatherstripping til bunden af vindueskarmen hvor klimaanlægget vil sidde hen til indrømme sig en strammere segl. Måle dette rum med et målebånd og brug saks til at skære weatherstripping til en passende størrelse. Fjern papiret opbakning fra weatherstripping og placere den inde i vindueskarmen. Skubbe det på plads langs kanten af karmen til at anvende.

•Lift klimaanlægget i vinduet. Få en ven til at hjælpe dig, hvis det er for tung. Undersiden af klimaanlægget får et hak, der sidder i bunden af vinduet.

• Luk vinduet for at hjælpe med at holde klimaanlægget på plads, når du sætter det inde i rammen. Der vil være en indskæring langs toppen af klimaanlægget, ligesom der var langs bunden, at vinduet lukkes ind. Du vil vide, air conditionere er niveau hvis vinduet kan lukkes i denne notch.

•Tilslut panelet harmonika til kanterne af vinduesrammen. De skal have skruer eller klip, som du kan bruge.

•Applicer weatherstripping hele klimaanlægget at forsegle det op. Måle rummet omkring klimaanlægget og skære weatherstripping til en passende størrelse med saks. Trække ud papir opbakning og holde weatherstripping på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com