DIY Installation for en granit flise Counter

April 19

DIY Installation for en granit flise Counter

Bordplader fremstillet af store plader af granit er smukke, holdbare-- og desværre dyre. Men du kan få, at rige sten ser på en brøkdel af omkostningerne ved at lægge en granit flise bordplade. Granit fliser er kun omkring en fjerdedel cost per kvadratfod som slab granit, og de kan installeres meget som keramiske fliser. Nøglen til gør det selv-installation af en granit flise counter er forberedelse.

Overflade

Start med en flad, plan overflade. En ujævn overflade vil oversætte til ujævne fliser, som vil ødelægge udseendet, så det er bedst at starte fra bunden med alle nye materiale. Trække op de eksisterende bordplader, og installere en krydsfiner base. Tre-kvart-tomme krydsfiner er bedst, men du kan også bruge 5/8-inch, hvis det er alt du kan få. Udskårne stykker af krydsfiner, så de vil være flush mod væggen bag disken og udvide om en halv-tomme ud over forsiden af skabene. Fordi den færdige counter vil være tung, installere blokering langs de kabinet toppe og langs bagvæggen, så at krydsfineren er godt understøttet på alle sider. Afstandsstykket krydsfiner, hvor det er nødvendigt at gøre det niveau, og fastgøre den til blokering med skruer.

Opbakning

Påfør et lag af thinset mørtel på toppen af krydsfiner, så skru ned et lag af cement-bestyrelsen opbakning. Brug glasfiber mesh tape og mere thinset at forsegle alle leddene i cement board.

Layout

Lægge ud fliserne før du gør enhver skæring. Arrangere fliser så farvevariationer i stenen vil blive selv tværs over køkkenbordet og enhver riller vil køre i den samme retning. Når du har layout sæt, tegne et kort til dig selv og mærke i bunden af hver flise med sin plads på kortet.

Indstilling

Angive fliserne. Arbejder med et lille område på et tidspunkt, sætte ned et lag af thinset mørtel og sat fliser 1/8 tomme fra hinanden. Start i hjørnerne og arbejde din vej til enderne. På en tæller med en vask, men starter ved enderne og arbejde din vej til vasken; korte stykker er mindre mærkbar, når det eneste sted, de vises i de smalle strimler af køkkenbordet foran og bag vasken. Brug en diamant flise så for at foretage nedskæringer; en keramisk-flise cutter vil ikke gøre dig noget godt, når du arbejder med stone.

Injektionsmørtel

Vælg en fugemasse som tæt på farven på dine fliser som muligt. Kombineret med de smalle fugerne, vil dette gøre injektionsmørtel næsten usynlig og yderligere udseendet af solid stone.

Kantning

Vælg en typografi til den forreste kant af flisen. Træ kantning er de nemmeste at installere; Det kan fastgøres direkte til krydsfiner base. Du kan også skære smalle stykker af fliser til den forreste kant. Hvis du gå denne vej, skal du installere yderligere cement board. Se link i ressourcer til billeder af kantning stilarter.

Backsplash

Slut op med en backsplash. Du kan anbringe fliser direkte til væggen bag disken, hvis væggen er i god form, eller du kan installere cement board og derefter vedhæfte flisen til det.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com