DIY installation VVS for et Toilet

August 24

Mange boligområder remodeling projekter omfatter tilføjelse af et nyt toilet. Før toilettet kan installeres, skal affald drain line og vandforsyning linje køres til den nye toilet placering. Bolig affald dræning linjer er oftest samlet ud af acrylonitril butadien styren rør, en sort plastik rør almindeligvis omtales som "ABS," mens vandforsyning linjer er fremstillet af kobberrør. Begge rørsystemer er relativt nemme at installere ved at følge et grundlæggende procedure for at opfylde den toilet forsyning og dræning krav.

Instruktioner

Installere vandforsyning linje og Toilet ventil

•Drej off de vigtigste vandforsyning til huset på de vigtigste service ventil, typisk findes på ydre af huset eller i en beton kasse i nærheden af gaden.

•Installer en 1/2-inch kobber vand linje til lokationen toilet indsat op gennem væggen bundpladen på ca 8 inches til venstre for toilet placering midterlinjen. Vandlinjen leverer vasken er en fremragende i nærheden forbindelsespunkt. Sørg for at bruge en 90-graders albue eller stub-out montering for at udvide vandlinjen gennem væg overflade flyet, parallelt med og ca 8 inches over det færdige gulv overflade for en standard ventil placering.

Uddelingen af kobber vandrør til en tilstødende mur stud vil en isoleret rør krog eller lodde linje til en kobber sømning strop fastgjort til væggen studs på begge sider af positionen vandlinjen.

•Installer et toilet stop ventil og trim ring til slutningen af 1/2-inch kobber vandlinjen stub-out, at gøre visse at trimme kobberrør, så stopventilen placeres flush eller næsten flugter med væg overflade.

Installere affald linje og Toilet Flange

•Tilslut en 4-tommer diameter ABS afløb linje til den vigtigste affald drain line nærmeste toilet placering og derefter udvide det nye afløb linje til placeringen, toilet. Hvis den nye toilet placering er en del af en tilføjet fuld badeværelse, kan håndvask og Badekar afløb binde i toilet affald drain også. Skabe bestemt at opretholde den minimale hældning kræves af bygning kode og at en ren-out montering er installeret på det punkt, hvor affald drain line vender lodret stigning til badeværelsesgulvet.

•Klippe 6-inch diameter hul i badeværelse undergulvet overflade, kontrollere lokationen affald drain med producentens specifikationer for toilettet er installeret. Den færdige slutningen af ABS rør bør center gennem undergulv på 12 inches fra badeværelses bagvæg, 18 inches minimum til begge sider fra en væg eller kabinet, og flugter med undergulvet overflade.

Uddelingen støtte under undergulvet for afløb linje ved hjælp af standard ABS omsnøringsbånd eller blokke holde afløb Rørene i position.

•Installer en standard toilet flange til slutningen af ABS affald afløbsrør og sikre flange til undergulvet overflade ved hjælp af forgyldt træ skruer. De nødvendige forsyninger og afløb VVS er nu komplet til den nye toilet.

Tips & advarsler

  • Tør-montering ABS affald linje og fittings inden sidste limning og kobber vandlinjen før endelige lodning hjælper med at sikre nøjagtig justering og placering af linjerne.
  • Som en sikkerhedsforanstaltning, bør kobber vandlinjen midlertidigt loft og fyldt med vand for at tjekke for eventuelle utætheder før du fuldfører væg finish i badeværelset.
  • Installation af uslebne VVS linjerne for et nyt toilet sted kræver en grundlæggende forståelse af og evne til at lodde kobber fittings, samt en forståelse af acrylonitril butadien styren rørsystem komponenter og systemer, residential afløb.
  • Lokale, statslige og nationale VVS koder har specifikke krav vedrørende design, materialer og placeringen af VVS-installationer og affald afløbsrør, og du bør kontakte din lokale bygning afdeling for at forsikre overholdelse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com