DIY: Installere et vindue AC gennem væggen

November 17

Du installerer et vindue AC gennem væggen er en effektiv teknik til at tilføje en afkøling element til et værelse i en meget omkostningseffektiv måde. Installationsprocessen er lig placere et klimaanlæg i et vindue. Dog skal du skære et hul i en ydermur og montering af enheden. Sværhedsgraden afhænger af materiale, der anvendes til at konstruere den udvendige væg hvor du vil placere enheden. En fordel ved den DIY væg AC installation er, at passer er mere lufttæt i forhold til vindue air conditioners.

Forberedelse

Følg fabrikantens anvisninger for korrekt installation af enheden. Vælg en placering til din AC-enhed, der vil gøre installationen så problemfrit som muligt. Undgå VVS rør, elektriske ledninger og varme kanalerne. Du bliver nødt til at lave et hul i den udvendige mur. Hvis væggen er lavet af træ, bør dette være forholdsvis let, hvis du har nogle ordentlige snedkeri færdigheder og de rette værktøjer.

Hvis væggen er lavet af mursten, sten eller beton, er opgaven lidt mere udfordrende. Så skal du være komfortabel arbejder med sådanne materialer eller trække på hjælp fra en slægtning eller ven, som har den nødvendige færdighed sæt. Du skal også identificere en kilde til magt for enhed ifølge den spænding, der anbefales af fabrikanten, der kan være 120 volt eller 240 volt.

Installation

Du kan bruge dimensioner af enhed maker eller måle AC dig selv. Mark bredden og højden for åbning på den indvendige væg. Nogle mennesker finde enheden under et vindue for at spare nogle ekstra arbejde. Tage en nøjagtig måling. Nu tilføje 2½ inches øverst og en ekstra ½ tomme til hver side. Brug din drywall kniv til at skære ud drywall ned til baseboard. Watch out for rør og ledninger. Brug din brækjern til at fjerne drywall og nogen isolering.

Tage din boremaskine og lave huller i hvert hjørne af målingen. På den udvendige væg, tag din markør og tegne fire linjer, der forbinder hullerne. Brug din rundsav til at skære den udvendige beklædning. Bruge 2 x 4 eller 2 af 6 tømmer til at opbygge en ramme under vinduesåbning. Hvis du vælger en anden placering for at installere vinduet AC gennem væggen, placere en header hvor du skære knopperne. Denne stråle vil overføre belastningen til siderne af den nyoprettede AC åbning.

Installere aircondition beslag i åbningen. Brug skruer til fastgør beslaget. Passe air conditionere enhed ind i beslaget. Lidt vippe enhed for at sikre ordentlig dræning. At fastgøre enheden udvidelser med skruer. Tilslut dræning slange. Fylde åbning med isolering som nødvendigt. Lukke området omkring AC-enhed med nogle gipsvæg. Afslutte drywall og male det til at matche den eksisterende farve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com