DIY japanske værelse delelinjer

June 21

DIY japanske værelse delelinjer

En Shoji skærmen rumdeler, et fælles element i japanske hjem og kontorer, tjener dekorative og funktionelle formål. Skærmbilledet består af 6-foot-tall træ eller bambus rammer eller paneler forbundet til hinanden med hængsler, fold på tværs af lokalet. Hvert panel består af et ark af rispapir, der giver lys til at filtrere gennem samtidig bevare privatlivets fred med træ strimler arrangeret over det i et dekorativt mønster. Fritstående eller glidende japanske skærme er almindeligt anvendt til partition store værelser i vestlige boliger og bygninger.

Instruktioner

•Measure bredde og højde af særlige stedet hvor du vil installere den japanske skillevæg. Designe på skærmen på papir til at bestemme antallet af paneler det bør indslag. Omfatte designs på skærmen, såsom et gitter lavet af træ strimler eller længder af strimler fastgjort langs kanterne.

•Measure og skær 1 x 1 1/2 tommer bestyrelser af cedertræ, redwood eller basswood til den ønskede bredde og højde for rektangulære rammen ved hjælp af en miter så. Også skære 1-tommer træ paneler til din ønskede længder til at danne gitter eller dekorative gitter inden for rammen. Udjævne kanter af de træplader til ramme og gitter med sandpapir.

•Tør-fit de rektangulære rammer for at sikre formen mitered enderne flugter hjørne leddene. Spredes et jævnt lag af træ lim over de tilsvarende kanter af bestyrelser og holde dem sammen, indtil sikker. Alternativt, indsætte de limet ender i et hjørne clamp, stramme og vente, indtil den sætter. Når tør, bore et pilot hul gennem hvert hjørne og indsætte en 2-tommer skrue gennem hver.

•Lay rektangulære rammer på en ren, niveau jorden. Afhængigt af personlige præferencer, prime eller male rammens og strips til gitteret i din ønskede farve. Lad én side tørre natten over før dreje rammen og male sin anden side.

•Spread et ensartet lag af træ lim over kanten af rammen når maling eller pletten er helt tørt. Placer kanten af et ark af rispapir over slutningen af rammen og tryk det på plads. Fortsætte med at trykke på arket over de limet kanter af rammen, indtil det er helt dækket. Arbejde langsomt for at undgå folder eller folder fra formning på ris papir. Afskære overskydende ris papir med en saks.

•Applicer et tyndt lag af træ lim på bagsiden af den træ strip for gitteret. Henvise til skitse til at placere strip over det ønskede punkt på ris papir. Fortsætte processen med fastgørelse strips for horisontale komponenter i gitteret langs længden af rammen på den ønskede afstand. Også lim strimler langs bredden af panelet for de lodrette komponenter i gitteret. Lad lim på dette panel tørt og Gentag processen for at danne de resterende identiske paneler.

•Mark to identiske steder langs kanterne på hvert panel, en nær toppen og den anden nær bunden, for hængsel forbindelser. Deltag hængslerne over steder mellem to tilstødende paneler ved hjælp af skruer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com