DIY jord testkit

March 2

Jord test-kits er ikke typisk meget komplekse. Priserne på kits spænder fra omkring $5 til $35, og for det meste, de er simpelthen vant til test pH-niveau i din jord. Dog med et par grundlæggende værktøj og en lille smule af knowhow, kan du foretage din egen jord test når du kan lide at bruge kun husholdning materialer. Fordelen ved dette er, at du kan gøre så mange prøver som du ønsker hele gården, så du får et langt større perspektiv på jordbundens tilstand.

Materialer

Sættet består af materialer, du sikkert allerede har omkring huset. Først skal du noget til at holde dine prøver. Plastic containere eller mason krukker arbejde godt for dette. Du skal også have tingene for grave prøverne. Spaden bør ikke foretages af galvaniseret metal eller messing. Disse typer af spader kan forurene proeven. For pH test, skal du nogle eddike og bagepulver.

Fysiske Tests

Begynde med fysiske test til at bestemme generelle type af jord, som du har. Grab en håndfuld jord fra flere test steder rundt om det område, du planlægger at plante og Smuldr det i hånden. Hvis jorden klemmer ind en bold har en højt lerindhold. Hvis det smuldrer jævnt er det i god form. Du kan også teste for sandet og sande indhold af jorden. Hvis du nemt kan ridse overfladen det er høj i sandet, og hvis jorden føles fedtet det har en høj silt indhold.

En anden test at gøre er at undersøge rødderne af andre planter. Grave ved siden af en plante, indtil nogle af dens rødder er udsat. Læg mærke til om rødderne vokser strædet, ned eller sidelæns. Hvis de vokse sideværts kan der være en hård lag i din jord, der kan forårsage problemer.

Orme er en vigtig faktor i jordens sundhed og du skal sørge for at du har en god orm befolkning. Grave flere jordprøver, der er en kubikfod i størrelse. Tælle orme i disse prøver. Du skal have cirka ti orme pr. kubikfod af jord. Hvis du har angiver mindre it, at der er mangel på næringsstoffer i jorden.

Kemisk prøvning

Der er nogle fysiske måder at teste for specifikke kemikalier i din jord. For eksempel, hvis du har tidligere dyrket kvælstof kan fastsættelse af planter som bønner eller ærter du grave op knuder af planter. Hvis knuder er pink angiver det korrekte beløb af kvælstof er til stede.

Du kan også gøre nogle grundlæggende hjem kemi test pH-værdien af din jord. Først tage flere prøver fra forskellige steder rundt om det område, du vil plantning. Dårlig nogle eddike i halvdelen af disse prøver og observere. Hvis eddike synes at boble ved du, at din jord er basisk. Dårlig nogle bagepulver og vand i de andre udtagne prøver. Hvis vandet fizzles ved du, at din jord er sure. Du kan bestemme, hvad jorden tilsætningsstoffer skal du bruge baseret på om din jord er basiske eller sure.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com