DIY justerbar savbukke

October 8

Hvis du gør nogen form for arbejde omkring huset du vil finde det vanskeligt at arbejde uden et sæt justerbare savbukke. En god, robust sæt af savbukke kan udføre mange funktioner, blandt andet som en arbejdsflade til at yde støtte til opskæring materiale eller arbejder på forskellige varer. Ofte, savbukke er den perfekte højde for at danne et stillads til arbejder over dit hoved til at udføre el-arbejde eller eller male et loft.

Materialer

Du kan bygge din DIY justerbar savbukke ud af nummer 2 grade pine er 1-1/8 tomme tyk. Du skal købe en 5/4 x 6 x 10-fods stykke fyrretræ tømmer. Du vil også brug for to stykker tømmer, der måler 5/4 x 4 x 8 fod. Køb 10-fods lager, hvis du vil have højere sawhorse ben.

Grundigt inspicere træ. Denne type materiel vil indeholde knaster i træ; bare sørg for at alle knob er sikker. Undgå bestand, der er revnet eller skæv. Det er vigtigt at træet er så lige som muligt.

Du skal også bruge nogle Carpenters lim og No. 8 2 ½-tommer drywall skruer.

Opbygge savbukke

Tage de to længder af 5/4 x 4 x 8-fods tømmer og omhyggeligt måle og markere bestanden i 24-tommer længder. Sikre dig en plads og lige skære ved at placere den ydre kant af rundsaven fast mod din hastighed square eller nogle andre guide. Gøre din cut. Disse stykker vil danne ben af din savbukke.

Tage din justerbare facet værktøj og en blyant og score cutlines langs ansigtet og kanter i toppen af hvert ben. Dette er slutningen du vil fastgøre til hakkede ud sektioner på toppen af savbukke.

Skær to 36-tommer lange stykker af materiel. Disse bestyrelser vil danne toppen af din savbukke. Mark to krydsende cutlines. Dimensioner skal være den samme bredde og tykkelse af benet, i hver af de fire hjørner af den øverste stykke.

Sikre toppen af sawhorse til bordpladen. Gøre de skrå snit ved hjælp af din puslespil. Savs sko skal vippes. Tage din cross sav og hak ud i skoven. Notch-out sektioner er, hvor du vil lægge ben af sawhorse.

Bore to huller i en vinkel, der er parallel med sawhorse ben. Brug en boremaskine/undersænker bit. Når du er klar til at knytte benene, anvende en lille mængde af tømrere lim på overfladen af hver komponent. Brug 2 ½ tomme drywall skruer til at fastgøre benene på plads

Tillad et par timer til ben samling til helt tørt. Tag nogle træ og Placer den mod sawhorse ben. Spore ud gussets. Disse er de trekantede stykker, der tilføjer styrke struktur. Du kan vedhæfte gussets ved at anvende nogle lim; bruge fire skruer til at fastgøre gussets til savbukke.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com