DIY kabinet ideer

February 3

DIY kabinet ideer

Med nogle magt og håndværktøj og grundlæggende snedkeri færdigheder, kan du gøre kabinetter for næsten ethvert område. Garager, køkkener, workshops, badeværelser og mudder værelser er alle forstærket af kabinetter. Uanset om du bygge kabinetter fra bunden eller købe fabrikerede kabinet skaller til slut med pletter eller maling og brugerdefinerede hardware, er der mange stilarter og størrelser af kabinetter til dit design og lagring behov.

Ved hjælp af en Cutlist

Standard 4-af 8-fods krydsfiner paneler er et fælles materiale til at bygge kabinetter; Du kan skære dem til forskellige størrelser til byggeri. Hvis du vil lave mere end én kabinet, kan du spare tid og organisere arbejdet mere effektivt ved at gøre et projekt cutlist, som er en liste over de dele, du har brug for at skære fra et større stykke træ. En cutlist har størrelser til ansigt ramme, som knyttes til skabslåger, samt sidepanelerne, tilbage panel, gulvet panel, køkkenbordet klamper, montering spiken, og base forsiden, ryg og side stykker. Standardmål kabinettet er 24 inches dyb og 35¼ inches høj; 36 inches er en fælles kabinet bredde, selv om der kan ændre. Det betyder, at mange dele til en standard kabinet forblive det samme, så en cutlist med alle målinger, bedømmelseskomite strømliner kabinet bygning, især hvis du er ved at opbygge mere end én.

Label udskårne stykker

Hvis du foretager mere end én kabinet, selvom du bruger en cutlist, mærkning stykker før montering skærer ned på fejl og forvirring. Label paneler med malertape og en markør, skrive hvilke dele, de er, såsom "side 1 af 2" eller "tilbage paneler." Det hjælper til at skitsere panelerne og andre stykker for hvert kabinet på cutlist for en visuel at bruge sammen med listen.

Design

Tegninger gøre foreløbig planlægger nemmere at visualisere og beregne. Bruge millimeterpapir og størrelse til at skalere, skitsering antallet af kabinetter i det område du har. Computer-aided designprogrammer på mange hjem forbedring Centre automatisere denne proces. Trekanten arbejde er et fælles træk ved køkken layout og design, men du kan også bruge det til andre rum såsom workshops og studios. For eksempel, kan du designe et køkken med køleskab, komfur og vask som Trekantens vigtigste punkter, mens en keramik studio kan have en lagerområde, arbejdsbord og ovn i dens arbejde trekant. De tre sider i trekanten bør ikke tilføje op til mere end 26 fod, og ingen side af trekanten bør være kortere end 4 fødder eller længere end 9 fod. Dette arbejde trekant definerer den plads, som du lægger kabinetter og hjælper du planlægger hvad størrelse og hvor mange bygge.

Detaljer

Kabinet detaljer såsom hardware og bordplader tilføje en tilpasset touch, især hvis du bruger billig træ. Ved at tilføje rige pletten og lak, dekorative håndtag og skuffen trækker, og de mest karakteristiske bordplader kan du råd til, kan du tilføje stil til din frysere. Matche de kabinet detaljer at indretningen af området. For eksempel bruge moderne detaljer for et moderne eller moderne rum eller rustikke detaljer for en vestlig eller land indretning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com