DIY kabinet Makeovers

March 15

DIY kabinet Makeovers

Gør over dit kabinet er omkostningseffektive og en måde at give stil og et moderne look til dit køkken. Investere i maling eller pletten, er nogle maleri forsyninger og ny hardware (knopper, trækker og håndtag) afgørende for din cabinetry DIY. Nyt glas til kabinet ansigter og skuffe liner er andre måder at give dit køkken et hurtigt makeover.

Maling

Paint er en af de mest omkostningseffektive og nemme måder at opdatere dit kabinet. Stripping alle gamle maling eller pletten fra frysere vil give ydersiden af din frysere en ren nye lærred. Gøre denne lærred skiller sig ud ved at anvende nye maling eller pletten i farver efter eget valg. Holde tingene traditionelle med en blød antydning af honning glasur pletten eller ryste det med mørke espresso maling i lak glans.

Hardware

Ny hardware er en let, instant makeover. Det er næsten ligesom effekten af tandblegning dine tænder for folk: folk mærke du har foretaget en større ændring, men de er aldrig helt sikker på, hvad ændringen er. Fjern alle gamle hardware og tilføje nye, friske hardware i rustfrit stål, nye messing eller alsidige træ eller plastik.

Interiør

At have perfekte kabinet er ikke bare om frisk maling og nye hardware men også indebærer opdaterede interiør. Anvende skuffe liner eller maleri interiør af din frysere er en anden regnvejrsdag DIY projekt. Male kraterets en farve, der kontraster kraftigt med ydre som friske hvide interiør kombineret med en espresso facade. En kirsebær pletter på de indvendige kontraster smukt med en frisk hvidkalkede udvendige pletten.

Døre

Nye skabslåger er endnu en anden DIY aktivitet til dit køkken. Traditionelle kabinet typisk har fuld trædøre men moderne kabinet har også klart, matteret eller farvede glas. Tilføje glas til dit kabinet til en moderne look eller endda tilføje skabslåger i en anden type af træ; bambus døre parret med ahorn kabinetter er en moderne, slanke look.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com