DIY kabinetter til et akvarium

August 31

DIY kabinetter til et akvarium

Holde et akvarium er ikke kun en fornøjelig hobby, men akvariet, sig kan også tilføje til indretningen af dit hjem. Et akvarium med en attraktiv stander og opsætning kan gøre underværker i omdanne et almindeligt værelse til noget mere interessant. For at gøre mest muligt ud af dit akvarium som elementet indretning, design og opbygge en DIY kabinet. Et skab ikke kun giver en robust sted at hvile dit akvarium, men også tilbyder praktisk opbevaring.

Instruktioner

•Indstil dimensionerne af dit akvarium kabinet ved at måle længden og bredden af akvariet. For eksempel, en standard 30-gallon tank er 36 1/4-af-12 5/8-af-16 3/4 tommer.

•Tilføj mindst 1/2 tommer til både tankens længde og bredde målinger til at sikre, at akvariet passer på toppen af kabinettet. Brug 30-gallon målinger, vil dimensionerne længde og bredde af dit akvarium kabinet være omkring 37 af 13 inches. Brug en standard 30 tommers højde for din fryser.

•Anvend en bordrundsav for at skære fire, 37-tommer længder af 2 x 4 tommer hårdttræ for de horisontale understøtter af dit akvarium kabinet ramme. Udskårne seks, 26-tommer stykker af 2 x 4 tommer hårdttræ for de lodrette støtter langs siderne og midten af kabinettet. Cut seks, 9-tommer længder af 2 x 4 tommer hårdttræ for cross-seler.

•Arrange de vandrette og lodrette understøtter til at danne de to rektangulære rammer for forsiden og bagsiden af din fryser. Bruge to stykker af hver længde til at konstruere hver ramme, æglæggende vandret understøtter oprejst på deres smalle sider parallelt med hinanden og sandwiching lodret støtter i mellem. Kanterne af de lodrette støtter bør være flugter med indersiden kanter af de horisontale understøtter.

•Kontroller et par 3-tommer træ skruer gennem ydersiden af de horisontale understøtter ind i de lodrette støtter til at sikre dem på plads. Måle den nøjagtige midten af de vandrette understøtter og skub de resterende lodrette understøtter mellem de vandrette understøtter på den centrale beliggenhed. Drive to flere 3-tommer træ skruer gennem de vandrette støtter i begge ender til at sikre de lodrette støtter på plads.

•Lay en af de rektangulære rammer du bare forsamlede fladt på jorden og stå en af 9-tommers cross seler oprejst på hvert hjørne, tilpasse top- og bundkanterne. Toenail et par 3-tommer træ skruer gennem den cross bandage i en rektangulær ramme både udenpå og indeni, countersinking skruer lige under overfladen af træet.

•Sæt de resterende to cross-seler oprejst i midten af en rektangulær ramme, tilpasse dem med center lodret støtte. Toenail et par 3-tommer træ skruer gennem den cross bandage i en rektangulær ramme på hver side at sikre de cross seler på plads.

•Lay den anden rektangulær ramme på toppen af den ramme, du bare samlet, justere kanter med korset seler. Toenail et par 3-tommer træ skruer op gennem de cross seler i en rektangulær ramme på hver side ved hjælp af den samme procedure som før.

•Indstil akvarium kabinet ramme opretstående så de cross seler køre parallelt med jorden og lodret understøtter vinkelret på det.

•Brug bordet så for at skære seks stykker af 1/2-tommer krydsfiner for i kabinettet vægge. Bruger 30-gallon eksempel dimensioner, du har brug for to, 37 x 13 tommer stykker til toppen og bunden, et par 13 x 30 tommer stykker til i siderne og to, 13 x 37 tommer stykker til for- og bagside. Måle omhyggeligt og halveret frontpanelet ned midt skabe dørene for din fryser.

•Installer sidepaneler på skab rammen ved at holde 13 x 30 tommer brikker af krydsfiner flad mod de smalle sider af rammen, derefter bruge en sømpistol for at sikre krydsfiner på plads. Brug denne samme fremgangsmåde til at installere bagpanel på kabinettet rammen.

•Lay toppanelet flad oven på træramme og bruge sømpistol til at drive negle ned gennem krydsfiner i træramme at sikre toppanelet på plads. Flip kabinettet ramme hovedet og læg bunden ramme fladt på toppen af rammen, tilpasse kanterne, så negle det på plads.

•Lay skab rammen fladt på sin bagside så åbne forsiden af kabinettet står. Installere to metal hængsler langs de udvendige kanter af hver af de to krydsfiner døre, afstand mellem dem hver omkring 2 inches fra hjørnet. Lå skabslåger på plads på forsiden af kabinettet rammen og skrue hængslerne i rammen til at vedhæfte dørene.

•Paint eller pletten dit færdige akvarium kabinet som ønsket. Hvis du vælger at male skabet, Påfør et lag af interiør-grade latex primer og lad det tørre helt inden maleri. Hvis du vælger at plette kabinettet, anvende tynde lag af træ pletten med en blød børste og tørre væk overskydende med en ren klud.

•Tillad maling eller pletten til at tørre helt efter producentens anvisninger, derefter indstille den færdige akvarium kabinet i den ønskede placering. Placer dine tomme akvarium på toppen af kabinettet så tæt på centrum som muligt og fylde det som du normalt ville. Bruge kabinetter til at opbevare udstyr, fisk mad og andre akvarium forsyninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com