DIY kælderen færdigbehandling ideer

October 14

DIY kælderen færdigbehandling ideer

En kælder er en præmie plads ikke tilgængelige i alle hjem. Hvis du er heldig at have en kælder, maksimere plads for at forlænge nydelsen af dit hjem. Tilføje en kælder badeværelse, så ingen har at klatre trapper. Centrale er at inkorporere ideer, der vil maksimere anvendelsen af kælderen til at imødekomme behov og skabe muligheder for plads til at forlænge og udvide nydelse af dit hjem. Få den rigtige licenser og tilladelser, og ikke overbelaste din kapaciteter i områder, der kræver expert installation.

Plantegning

Start ved at identificere typerne af aktiviteter, der er mest brugt i en kælder, og stoerrelsen af plads hver aktivitet kræver. Kortlægge en plantegning at dele rummet for hver aktivitet. Tænk på de typer af belysning, loftet materialer, lyd proofing, møbler og udstyr, der anvendes. Beregne plads til skriveborde og tabelområde, sofaer og stole og indgang og udgange skal støder forskellige lokaler eller områder.

Home Theater

En kælder er et ideelt område at indarbejde rummet til en hjemmebiograf. Bruge pladsen helt for underholdning, eller planlægger at rumme yderligere områder for hjem kontor, vaskeri og andre opgaver. Design en plantegning, så kan du se, hvor underholdningsområde bedst iscenesat til at rumme for elektriske behov, montering et fladskærms-tv, audio udstyr og iscenesættelse møbler og måske en bar. Vide, hvad du kan fuldføre som en gør det selv projekt og hvad vil kræve professionel installation, ligesom ledninger og elektrisk arbejde.

Bar

En kælder bar bliver en indsamling rum til familiemedlemmer, venner og fester. Du kan oprette en enkel, gør det selv-bar for hosting og servering. En simpel L-form eller straight bar gør for nødstedte gør det selv-projekter. Måle området plads og mulighed for løsning og nem adgang. Konstruere bunden af baren med krydsfiner. Bruge præfabrikerede køkkenbordet materialer som fliser eller granit fliser til at danne en bar øverst. Forsegle kanter med fliser eller maling at gøre opgaven let at gøre selv. Indarbejde hylderne nedenunder bar at holde udstyr. Modstående målområdet af bar med maling, træ finish eller flise.

Home Office og undersøgelse plads

Afsætte et område med kælder til at skabe et hjemmekontor og studere plads for studerende. Du kan enten oprette en lang mur, der er dukket op med træ eller laminat materialer til skrivebord plads til hele familien. Eller oprette separate rum til hjemmekontoret og separate rum for børn at lave deres lektier. Overveje elektriske kredsløb behov for computere, printere, telefoner og andre elektroniske enheder. Omfatte rigelig væg plads område til montering af reoler til at holde materialer og forsyninger og etageareal for skriveborde, stole og credenzas.

Værkstedet ligger

Oprette en workshop ved at installere drywall for at oprette områderne arbejdsområde. Installere pegboard på vægge med kroge til pænt vise og organisere værktøjer og holde dem tilgængelige. Eller bruge tremme boards for at give et nutidigt look til en workshop. Bruge gulvet af gummibelagt måtter eller linoleum for at gøre området mere imødekommende over stiklinger og rydde-op-efter projekter. Overveje hans og hendes workshop rum for træbearbejdning, håndværk og syning.

Gulvbelægning

Vælg gulvmaterialer, der vil rumme brugen og trafik for hvert område. Bruge materialer, der gør oprydning og vedligeholdelse let hvis spild og pletter er hyppige. Brug gulve der giver for sikkerhed hvis værktøjer benyttes ofte. Laminat Gulvbelægning værker for syning og håndværk områder hvor fejer er hyppige. Indarbejde komfort med gulvtæpper i et område, der er dedikeret til underholdning og afslapning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com