DIY Kenmore opvaskemaskine reparation

February 5

Opvaskemaskiner kan være skræmmende at den gennemsnitlige gør det selv-boligejer. Knapper, ringer og gadgets kan gøre selv den mest garvede home handyman tænke to gange, før tackle en opvaskemaskine reparation projekt. Kenmore opvaskemaskine er ingen undtagelse. Dog kan reparation Kenmore opvaskemaskine ikke være så svært, som det ser ud. Instruktionsbogen giver nogle nyttige tips om hvad man skal tjekke, når tingene går galt. At vide, hvordan du udfører disse grundlæggende inspektioner og erstatte dele kan være nyttigt og spare penge.

Opvaskemaskine virker ikke

Check afbryder i huset elektrisk Kontrolpanel, da det kan have været udløst af en overdreven elektriske belastning. Hvis opvaskemaskinen styres af en vægkontakt, Sørg for det er tændt så godt. Hvis enheden er at få magt og kontrolleret af en switch, kunne parameteren være defekt. Fjerne skifte plade og bruger en spænding tester, placere en sonde på hver terminal til switchen. Hvis tester pære ikke lys, kontakten er dårlig og skal udskiftes.

Inspicere døren for at sikre, at det er lukning og lagres korrekt. Kontrollere låsen for korrekt drift. Åbn og luk døren mens du holder låget på plads. Mens stadig trykke låsen på turn opvaskemaskine kontrolknappen til "on" position. Hvis opvaskemaskinen virker, skal låsen rengøres, justeres eller erstattet.

En anden årsag til Kenmore opvaskemaskine ikke arbejder er en defekt dørkontakt. Test dørkontakt med et volt-ohm-meter. Fjerne panelet dækker skifte og frakoble en af ledningerne. Sæt volt-ohm-meter til RX1 og klippe en sonde til hver switch terminal og luk opvaskemaskine. Hvis måleren læser noget forskelligt fra nul, skal parameteren udskiftes.

Opvaskemaskine vil ikke fylde

En float switch er placeret i bunden af opvaskemaskinen. Det holder opvaskemaskinen fra overfyldning. En stak float fortæller opvaskemaskine til åbne afløbet og ikke fylde enheden. For at tjekke det, forsøg at skubbe den op og ned med dine fingre. Hvis det er fast, fjerne mad og snavs fra omkring det og tryk det let med håndtag slutningen af en skruetrækker til at frigøre den. Hvis dette ikke fritager det, bør parameteren float testes.

Fjern bunden adgangspanelet og finde float switch og flyde. Afbryde en elektrisk ledning fra parameteren float terminal. Bruge en volt-ohm meter på RX1, klip en sonde til hver terminal. Andet end en nul læsning angiver, at parameteren float er defekt og skal udskiftes. Parameteren er monteret på beslaget af to bolte. Bare fjerner parameteren og erstatte det med en ny.

Opvaskemaskine vil ikke dræne

Opvaskemaskine der ikke dræne sandsynligvis har en vand pumpe problem. For at komme til vandpumpe, Skru hætten, der holder sprøjten arm på plads. Fjern sprøjten arm og skærmen. Under skærmen er de boliger, der dækker vand pumpe komponenter. Den øvre og nedre skovlhjul samt andre små dele skal fjernes. Fjerne alle disse og sæt dem til side i den rækkefølge, de er fjernet. Clean hvert stykke med en mild sæbe og vand. Saml delene, og Udskift skærmen og sprøjte arm.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com