DIY Kiva-stil stuk pejs

March 8

DIY Kiva-stil stuk pejs

Intet slår afslappende omkring en pejs på en kold nat. Ikke alene gør pejsen holder dig varm, men det giver dig et sted for underholdende og tilbringe tid med din familie. Kiva pejse dato tilbage til de indfødte amerikanere og funktion en tyk stenoverflade. Bruge stuk for en DIY-projekt, der efterligner udseendet af Kiva-stil. Det færdige design er så funktionel som det er dekorative.

Instruktioner

•Tag pejs mantel med et koben. Måle afstanden fra toppen af pejsen til toppen af dit loft. Denne afstand giver dig mængden af wire mesh for at skabe den afrundede flue på Kiva pejs.

•Measure 1-tomme plads på venstre side af trådnet. Knytte stykket direkte til væggen over pejsen med drywall skruer. Placer én skrue direkte over ildstedet og vedhæfte en anden skrue hver 2 inches. Bøje wiren i en afrundet form og tryk mod væggen. Sikre den modsatte side af mesh på væggen på den modsatte side af pejsen. Skær de overskydende maske med en bidetang.

•Sæt et andet stykke af trådnet på væggen, overlappende dette stykke med det nederste stykke 1 tommer og derover. Arrangere yderligere stykker af mesh på væggen, overlappende hvert stykke med stykker på bunden. Gøre trådnet lidt tyndere, som du flytter op ad væggen, ligner formen på Kiva pejs. Trim off enhver overskydende ledning på toppen, så det sidder i plan med loftet.

•Mix mørtel som anvist af fabrikanten i en plastik spand. Dække områderne omkring trådnet med malertape og avis, som holder mørtlen fra blødning. Anvende mørtel på wiren med en murske, udglatte alle bump ved skrabning murske over den våde mørtel. Bruge mindst to lag mørtel, at lade hvert lag tørre.

•Paint konkrete bonding agent på pejsen og tørrede mørtel med en pensel. Lad blandingen sidde i 30 minutter, mens du blander stuk. Anvende stuk blanding til begge overflader med en metal murske. Mens stuk er stadig våd, køre din murske op og ned af overflader.

•Applicer en anden frakke af stuk når det første lag er færdig tørring. Gnid en straight murske på tværs af stuk, udglatte nogen bump eller buler. Murske giver pejsen den slanke look af en Kiva design.

Tips & advarsler

  • Hvis stuk vises stadig ujævn, gnide en svamp på tværs af stuk. Svampen giver stuk den slanke look du ønsker.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com