DIY klimaanlægget ærme Installation

February 19

DIY klimaanlægget ærme Installation

En air condition med et ærme er sikrere at installere end én uden. Fordi klimaanlæg er så tunge, er der altid en risiko for at droppe det baglæns ud af vinduet under installationen. Med ærmer-enhed, kan du fjerne klimaanlægget fra ærmet og installere kun letvægts ærmet først. Efter korrekt installation af ærmet, kan du genindsætte air conditionere enhed i ærmet. Du bruge V-støtte beslag, L-beslag, skruer og vejr sæl strips, der kommer leveres med enheden for at fuldføre installationen.

Instruktioner

•Træk foran dække off enheden og sæt den til side.

•Sæt en skruetrækker ind i skruer på siden af kabinettet eller ærme og Skru dem. Sæt dem til side til senere brug.

•Træk nederste læbe af air conditionere enhed fra inde i metal ærme og trække enhed mod dig. Træk enheden ud af ærmet helt og sæt den til side.

•Åbn vinduet ind som du ønsker at installere enheden, og sæt ærmet på karmen med forsiden af ærmet står inde. Udligne den ærme bunden vagt jernbane på ydersiden af karmen. Lukke det åbne vindue i den øverste guard jernbane, indtil ærmet sidder fast i den rude indramme.

•Laveste en V-støtte beslag ned gennem bunden af ærmet og butt den flade side op mod den ene side af enhedens bund. Indsæt de medfølgende bolte igennem hullerne på indersiden i bunden af enheden og gennem hullerne i den flade side af V-støtte beslag. Skrue de medfølgende nødder på bolte af støtte beslag. Skrue bolte igennem beslaget punkt huller eller laveste steder af parenteser i ydermur. Gentag dette trin for anden siden af ærmet.

•Sæt et L-beslag på inderlåret af det åbne vindue. Butt én side op mod vinduesrammen og til anden fladt mod toppen af det åbne vindue. Skrue en igangsætter hul gennem L-beslag og ind i vinduesrammen. Sætte en skrue gennem L-beslag og skru den ind i væggen. Gentag dette trin for anden siden af vinduet. Dette forhindrer vinduet åbnes.

•Pick op air conditionere enhed og indsætte det i den sikrede ærme. Udskifte frontcoveret på forsiden af enheden. Indsæt ærme skruer tilbage i ærmet og skrue dem i.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com