DIY Køkken Backsplash

October 14

Dit køkken backsplash har en vigtig opgave - at beskytte væggen bag vasken-- men det kan også være en visuel udstillingsvindue for køkkenet. Uanset om du vil oprette en unik flise mønster eller bare udvide køkkenbordet fliser op på væggen, det er vigtigt, at flisen er korrekt lagt ud, installeret, injicerede og forseglet. Vælg dine fliser omhyggeligt, Sørg for de er godt lukkede mod fugt. Keramik er altid et godt valg, men porcelæn, skifer og granit kan også bruges.

Væg forberedelse

Væggen bag din backsplash må være solid, flad og ren ordentligt holde fliserne. Kontroller overfladen af væggen er flad og fri for revner. Hvis væggen er løs eller bevæger sig på alle, synke drywall skruer i studs at stabilisere det. Hvis der er revner, fylde dem med gips. Når væggen er solid, køre over det med et bælte sander loaded med 80 grus sandpapir for at tage off enhver maling glans eller snavs. Få det meget flad og glat, så tørre op alle støv.

Layout

Brug en blyant og niveau for at lægge ud det område, hvor du vil din backsplash at gå. Det bør være bredere end vask og omkring 18 inches høj--, men den nøjagtige højde bestemmes af fliserne selv. Hvis du bruger den samme flise som på køkkenbordet, derefter Planlæg hængende fliserne, så groutlines linje op; ellers divide område i halvdelen med en lodret linje lige udenfor centrum, fra toppen af din backsplash område til køkkenbordet.

Flisebelægning

Bruge flisen lim til at installere fliser, startende på den nederste række. Fordelt klæbemiddel på nogle få firkant feet og tryk brikkerne på plads, linet op enten med din køkkenbordet fliser eller med lodret midterlinjen. Bygge fliser fra hinanden, at holde en konsekvent 1/4-inch line mellem fliserne. Hold den samme afstand mellem fliserne og køkkenbordet. Bruge bullnose fliser på toppen og ydre kanter til at oprette en færdig kant. Sørg for alle rækker af fliser niveau.

Fugning

Ordentlig fugning og tætning af backsplash er vigtigt at undgå vandskade på væggen. Hvis din flise er glaseret, fortsætte til injektionsmørtel straks; Hvis flisen er natursten, først et lag af gennemtrængende fugemasse med en pensel og derefter injektionsmørtel. Anvende færdigblandede fugemasse til området fra toppen og arbejde din vej ned, bruge en gummi fuger float. Tryk på injektionsmørtel i linjerne mens klemme det ned flise ansigt. Ikke injektionsmørtel linje mellem backsplash og køkkenbordet, men lade det være tomt. Aftørre overskydende injektionsmørtel med en fugtig svamp. Lad det har sat 24 timer; derefter caulk den tomme linje mellem backsplash og bordplade.

Forsegling

Bruge cementmørtel sealer for at forsegle injektionsmørtel efter tre til fire uger. Hvis flisen er glaseret, gælde cementmørtel sealer bare for linjer med en lille maler penslen. Hvis du har hang naturlige, forsegle uglaserede sten fliser, som blev forseglet én gang før injektionsmørtel ansøgning, dem igen efter injektionsmørtel sæt, ved hjælp af en bredere pensel til at dække fliserne og injektionsmørtel sammen med gennemtrængende flise fugemasse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com