DIY køkken bordplade idéer

January 26

Hvis du ønsker en designændring af big til dit køkken, men har ikke penge til en hel remodel, redo bordplader. Disse store stykker kan ændre udseendet af dit køkken med blot et par timers arbejde og moderat forsyninger. Som altid, være forsigtig, når du arbejder med værktøjer og kemikalier.

Gemme dit øre

For en iøjnefaldende, metallisk køkkenbordet, dække hele arealet med øre. Koster omkring $7,50 en firkantet fod--i øre, selvfølgelig. Projektet kræver temmelig grundlæggende værktøjer som metal sheers, malerpensel, sugefod, blanding og måling kopper og maling. Særlige leverancer omfatter klart epoxy, marine-grade harpiks og en propan blæselampe.

Skranken tager 4-6 timer af faktisk arbejde, og resten tørretid. Da skillinger ikke vil dække hele området for tælleren, male tælleren en mørk farve før programmet penny. Aluminium blinkende tape bruges til at oprette en dam omkring kanterne af epoxy-blanding. Top det alle off med klare epoxy-polyurethan belægning, som er så holdbare som det er æstetisk tiltalende.

Beton køkkenbordet

For en miljøvenlig, billig bordplade makeover, tage på en DIY konkrete køkkenbordet projekt. I stedet for precasting i en støbeform og skulle løfte tælleren på plads, kan du kaste counter allerede på plads. Betonen sidder på en tynd cement slab for støtte. Projektet kræver overflade-gulvafslibning dygtighed, så praksis på et mindre projekt, før du tager det.

En skabelon af den nuværende køkkenbordet er indtegnet på et stykke pap, og et skum vasken stik linjer perimeter for at holde cement fra utætte i. Bestyrelsens cement er skåret ud fra skabelonen, lagt oven på skabene og blandet beton er placeret over det. Stykker af farvet glas eller perlemor er indlagt til et strejf af glimt.

Mosaik og flise Backsplash

Hvis du ikke ønsker at tage på redoing din hele køkkenbordet, ændre dens udseende med en backsplash på væggen direkte bag det. Knækkede stykker af gamle julepynt eller farvet glas, lille spejl fliser eller mexicanske flise alle gøre visuelt imponerende accenter. Hvis du er bekymret for foring alt korrekt, gå med en mosaik mønster og omfavne den ujævne ansøgning. Det tilføjer en kunst og kunsthåndværk, rustikt præg. Du kan måle området backsplash og lægge den ud på en skabelon på forhånd, så du ved præcis hvad mønster du ønsker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com