DIY køkken Design

September 25

Det kan være svært at vide hvor du skal begynde når du designer et køkken. Overvej størrelse og plads til området og trafikstrømmen. Tænk på hvordan du vil bruge dit køkken og hvordan det passer med resten af dit hus.

Arbejde trekant eller arbejdscentre?

Traditionelle køkken design plejede at være alt om trekanten arbejde, en trekant lavet af vasken, komfur og køleskab. Tommelfingerregler for denne type af layout er at sikre, at hver side af trekanten er mellem 4 og 9 fod lang, og at der er intet blokerer din vej fra det ene hjørne af trekanten til en anden. Nyere design tendenser, men bruge en anderledes tænkning kaldet arbejdscentre eller arbejde zoner. Arbejdscentre hver koncentrere sig om en bestemt opgave eller aktivitet: mad prep center, byens madlavning, oprydning center og byens spise. Nogle modeller indeholder andre områder såsom en bagning center, snack-center og en mad opbevaring center. Hvert center indeholder elementer er nødvendige for denne aktivitet og et sted, hvor du kan arbejde. Denne model tager hensyn til, at du har mange flere apparater end bare et komfur og et køleskab og kan hjælpe dig med at planlægge for store køkkener, der har en ø, muligvis en anden håndvask og måske en separat cook top og wall ovn i stedet for en række.

Vælge et kig eller tema

Hvis du er ved at designe et køkken fra bunden, har du masser af muligheder. Nye køkkener har stilfulde kabinetter, der indeholder mange møbler-lignende elementer og kan bruge flere farver eller stilarter af træ i stedet for den samme stil overalt. Du har måske en særlig post, du vil bruge som en accent stykke, som et dekorativt sæt af fliser, væg hængning eller lampen. Du kan planlægge en grønne køkken på udkig efter mere energieffektive apparater og vælger gulv og fliser, der er miljøvenlige, såsom bambus gulvbelægning (eller frysere) og fliser lavet af floden sten. En asiatisk-inspirerede køkken kan være en god pasform, hvis du kan lide asiatiske madlavning og kultur, eller gå med en high-tech look med rustfrit stål, glas frysere og hylder og den nyeste teknologi.

Apparater

Shop for nye apparater og drage fordel af nye innovationer, der gør disse mere bekvem samt mere energi-effektive. Køleskabe kommer i flere stilarter, herunder dem med ekstra skuffer og flere døre, og små døre, som lader dig hurtigt snuppe en drink uden at lade sig alle den kolde luft. Der findes også køleskabe til at se som om de er bygget i, at være den samme dybde som kabinetter og have muligheder for forskellige frontpaneler til at matche kabinetter. Til madlavning, kan du vælge at have et udvalg eller en cook top og en separat ovn. Du vil også ønsker en mikrobølgeovn; I mange køkkener, der har en væg ovn, mounts ejeren mikroovn over ovnen. En mikrobølgeovn kan også bygges over et område med en særlig udluftning vedhæftet fil. Placer opvaskemaskiner ved siden af vasken, og plan for trafikafviklingen, når døren til opvaskemaskinen er åben for lastning eller losning. Andre valgfri apparater omfatter en anden lille køleskab, en fuld størrelse fryser og et vilkårligt antal mindre apparater: brødrister eller Toastmaskine, kaffemaskine, dåseåbner, el-mixer, langsom komfur eller brød maskine. Beslutte, hvor ofte du vil bruge disse mindre stykker og om du vil have dem på disken eller lagt på lager, og hvor. For at give dit køkken et ensartet udseende, købe apparater af samme farve og stil, især dem, der vil altid være ude hvor du kan se dem.

Kabinetter og overflader

Et valg du skal gøre er typen materiale og farven på din frysere. Når du vælger en vigtigste farve, kan du også vælge supplere farver; du behøver ikke at have hvert kabinet samme. Vælg drejeknapper for døre og skuffer, der går med dit tema. Derefter sætte nogle tanker i de specifikke indstillinger for hvordan indersiden af skabene er konfigureret, og hvor du vil have skuffer og hvor du vil have døre. Du kan også vælge åbne hylder eller vælge et glas-front kabinet til at vise specielle retter. Dybe skuffer er et godt sted at gemme plader og skåle, og en høj tynd kabinet for cookie ark og afkøling stativer er en god idé. Vælg en køkkenbordet og backsplash, at koordinere med de kabinetter, du har valgt, og gør dig klar til at nyde dit nye køkken.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com