DIY køkken idéer

February 15

DIY køkken idéer

En gør det selv (DIY) køkken projekt sparer du udgifterne til et hjem entreprenør. Materialer koster nok uden omkostninger til arbejdsløn. Hvert køkken idé bør opfylde dine langsigtede behov for plads udnyttelse. Det vil være meget lettere og billigere at ændre tapet, maling eller vindue behandlinger, end det vil være at remodel et køkken med nye frysere, apparater og gulve.

Tilføje farve

Hvis du har træ kabinet, som du hader, er en perfekt måde at ændre køkkenet at anvende en ny finish på skabene som DIY. For eksempel, hvis du har kedelig kabinetter lavet af træ, kan du male dem en solid hvid eller creme eller dukke op igen dem med en ny træ finish. Træ finish kan se forældede og en makeover af udvendige sparer udgifterne til nye kabinetter og kabinet installation. Før du vælger en ny finish eller maling farve, tage billeder af din frysere og få forslag til de rigtige materialer fra et kabinet sælger på hjem forbedring butik.

Stencils

Føje farve til køkkenet udgør en enkel måde at gøre rummet føler lyse og muntre. Hvis du er tilfreds med kabinetter og vægge, er en anden DIY mulighed at stencilen vægge. Vælg en lyse farver som fuchsia at gøre over sletten hvide vægge, siger HGTV eksperter Jennifer og Kitty O'Neill. Stenciling kan tage en dag eller det kan tage længere tid, hvis du vil gentage mønsteret hver så mange inches på køkken vægge.

Køkken ø

Opdatere en one-væg køkken, der ikke giver nok arbejdsområde med et nyt køkkenø. Den hurtigste måde er at købe en bevægelig køkkenø. Et DIY projekt involverer at lave din egen ø eller installere en brugerdefineret ø fra et kabinet/bordplade designer. For at imødekomme universelt design principper, bør der være mindst 38 inches af plads på alle sider af øen. Hvis du ikke har nok gulvplads på, måske en bevægelig ø arbejde bedre fordi du kan flytte det til side.

Crown Molding

En anden nem DIY projekt involverer tilføje crown molding i køkkenet. Dette projektidé giver en øjeblikkelig opgradering til et køkken uden at kræve ændringer i væggene eller kabinetter. Bruge en boremaskine, f.eks installere almindeligt træ kroneformen (fra isenkræmmer) og male over det. Ved hjælp af hvid eller creme maling indeholder et køkken med trim. I nogle køkkener, det ser ud rart at tilføje matchende trim langs midten af væggene, som langs den øverste kant af de lavere kabinetter eller på de tomme vægge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com